Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi beauty trend

Obrve možete obojati proizvodom za samotamnjenje, a rezultat je kao iz salona

26.05.2020.
u 07:00

U ovih nekoliko mjeseci izolacije mnoge žene odlučile su se na uljepšavanje kod kuće, ali osim farbanja kose i uređivanja noktiju, otkrile su i nove trikove.

Novi beauty trendovi posljednjih mjeseci samo se nižu s obzirom na to da su žene bile prisiljene uljepšavati se same, kod kuće. Tako je korisnica TikToka, Chanelle, otkrila i kako obojati obrve u svoja četiri zida, prenosi The US Sun. Chanelle je podijelila jednostavnu metodu čiji su rezultati bili kao u salonu. 

Prvo očistite obrve vodom ili micelarnom otopinom. Uzmite proizvod za samotamnjenje (najbolje bi bilo onaj u obliku moussea) i četkicu za iscrtavanje obrva. Popunite ih proizvodom, a nakon toga pincetom počupajte sve dlačice koje su suvišne. Boju ostavite na obrvama približno tri sata, a onda micelarnom otopinom i blazinicom pređite preko njih kako biste uklonili višak boje. 

Pogledajte video:

@tiktokteenagers

TINTING my eyebrows with FAKE TAN 😱 ##faketan ##fyp ##eyebrows ##diy ##tintedbrows

♬ Fake Tan Brows Part One by Chanelle Spivak - tiktokteenagers

"Stvarno sam iznenađena da mi obrve nisu narančaste, ali ovo je odlično. Oduševljena sam!", zaključila je Chanelle.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije