Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ovo nismo znali...

Obožavatelj McDonald’sa otkrio kako dobiti genijalan desert - kojeg nema na jelovniku

Adrian Widjy/TikTok
30.12.2021.
u 09:13

Spajanjem ove dvije slastice iz McDonald'sa dobit ćete savršeni desert.

Adrian Widjy, Tiktoker iz Australije podijelio je sa svojim pratiteljima jedan recept za desert koji je, kako opisuje, poput raja u ustima, a svi sastojci su iz najpoznatijeg restorana brze hrane, McDonald'sa. 

"Trik recept", kako ga je nazvao, sastoji se od hrskave pite s jabukama i Oreo McFlurry sladoleda, a tajna dobrog okusa se krije i u načinu jedenja.

Pitu prepolovite na pola, a zatim svaku polovicu napunite sladoledom. Blago pritisnite prstima da se sladoled počne topiti  i uživajte, objašnjava Adrian.

Dio njegovih vjernih fanova skeptičan je oko kombinacije okusa, a Tiktoker kaže da možete, ako ne volite Oreo, uzeti bilo koji drugi okus sladoleda - i dalje će biti dobro, prenosi The Sun.

@adrianwidjy A MUST DO HACK! @mcdonaldsau combination of mcflurry x apple pie! Delish! #placesinsydney #mcdonalds #mcflurry #applepie #mcflurrychallenge #maccas ♬ original sound - Places in Sydney Foodie

Ovo ne možemo ni zamisliti: Evo kakva se sve hrana nudi u McDonald's restoranima diljem svijeta

1/16
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije