Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
riskantno

Novi trend u samoizolaciji: Žene si samostalno šišaju šiške iz dosade

TikTok
20.03.2020.
u 14:30

Twist metoda ne uzima jednako kosu s obje strane te ćete vrlo vjerojatno završiti s neravnim šiškama, kaže Justine Marjan, profesionalna frizerka

Za vrijeme samoizolacija u raznim državama, ljudi ubijaju vrijeme na različite načine te pokušavaju izbjeći dosadu. Vrijeme je za isprobavanje novih stvari, poput kuhanja, vježbanja i čišćenja. No, u zadnje vrijeme kod žena je sve popularnije isprobavanje novih frizura, pogotovo samostalno šišanje šiški, prenosi New York Post.

“Jučer sam se žalila svojoj prijateljici kako mi je moja frizura dosadna, a vidjela sam i puno videa na TikToku koji pokazuju kako se samostalno naprave šiške. Sinoć nakon tuširanja vidjela sam da imam profesionalne škare pa sam to jednostavno učinila”, rekla je Christine Thomas, jedna od djevojaka koja se odlučila na promjenu frizure.

@_wheezy_

tb to that time I bought some soccers from the dollar store after school and cut my own bangs ##bangs ##mentalheath

♬ ugly bitches w bangs used this sound - mayalepadatu

Christine ja za šišanje svojih šiški koristila takozvanu ‘twist’ metodu, gdje se uzme prednji dio kose, omota se oko svoje osi te se škarama odreže oko početka nose s gornje strane. To je jedna od najpopularnijih metoda za samostalno šišanje kod djevojaka, no stručnjaci je ne preporučuju.

@cameraham

the thought process behind cutting ur own bangs at 3 in the morning ##justgirlytingz ##fyp ##haircut ##bangs ##hair ##selflove ##dumbhoe ##foryoupage

♬ original sound - bananuh_

Justine Marjan, profesionalna frizerka kaže: “Twist metoda ne uzima jednako kosu s obje strane te ćete vrlo vjerojatno završiti s neravnim šiškama. Također je vrlo riskantno jer je velika vjerojatnost da ćete završiti s prekratkim šiškama jer ne znate gdje trebate rezati, a kosa ima prirodan pad nakon sušenja.”

Upoznajte psića Finleya kojeg, zbog njegove frizure, uspoređuju s rock zvijezdama:


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije