Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Energija za cijelo jutro

Novi radni tjedan započnite tradicionalnom namirnicom: Pripremite hrskavu palentu u samo tri koraka!

shutterstock
08.03.2021.
u 06:55

Palentu pripremljenu na ovaj način možete poslužiti i uz ručak.

Ponedjeljak je, počeo je novi tjedan obaveza i nemate puno vremena za pripremu doručka, a opet želite unijeti nešto hranjivo i zasitno? Pripremite hrskavu palentu u samo nekoliko koraka. Osim za doručak, možete je spremiti za gablec na poslu.

Sastojci:
500 g palente
100 g maslaca
Sol, papar 
Voda
Dodatci po želji: sir, šunka, panceta, povrće...

Priprema:
Skuhajte palentu po uputama na pakiranju i začinite. Kada postane kremasta, dodajte maslac i dodatke po želji. Promiješajte, pa prebacite u posudu koju ste obložili papirom za pečenje. Pustite da se stisne, barem sat vremena, a zatim izrežite kocke i popržite ih na malo maslinovog ulja dok ne poprime zlatno-smeđu boju s obje strane.

Ne prodaju maglu, ali su blizu! Zrak u boci stoji čak 530 kuna!

Ovo je 10 najzdravijih namirnica koje biste trebali jesti za doručak:

1/10

Komentara 1

MO
montello
18:20 08.03.2021.

bravo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije