Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za koga su štikle?

Nosite li pogrešne cipele? Odaberite ih prema građi tijela

Štikle
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/4
03.02.2014.
u 09:59

Nije styling jedini kriterij pri odabiru cipela. Pravilan izbor cipele izdužit će nogu, sakriti nedostatke...

Za svaku kombinaciju barem po jedne...To će biti jedan od najčešćih odgovora ako ženu upitate koliko pari cipela mora imati. Ali nije outfit jedini kriterij po kojemu bi žene trebale birati svoje cipele. Kakve trebaju nositi visoke i vitke žene, a kakve niže, za Budi.In otkrili su stilistica Koraljka Brkušić Momić, voditeljica Renata Sopek i najpoznatiji dizajner cipela Ivan Ledenko.

- Postoji nekoliko pravila kojih se ja držim, a to su da visoke i mršave žene nose visoku petu, odnosno što je ''tanja'' žena, to je tanja peta bolja. Npr., za osobe koje imaju tanji gležanj ili list odličan izbor je cipela s remenčićem, dok će niže žene s jačim nogama remenčić na gležnju dodatno ''srezati'' i vizualno učiniti zdepastima', pojasnila je Koraljka Brkušić Momić.

S njom se slaže i poznati hrvatski dizajner cipela Ivan Ledenko koji smatra da visokim i vitkim ženama odlično stoje tanke pete i širi remenčići, posebice na zglobu.

Neutralne boje i nude nijanse prvi su odabir televizijske voditeljice Renate Sopek koja je već godinama vjerna upravo takvim modelima. Smatra da su za nju idelani jer na decentan način izdužuju noge, a i jednostavne su za kombiniranje uz ostatak stylinga.

Cijeli članak pročitajte OVDJE

>>Tri načina kako nositi čupavu kratku bundicu koja Ines stoji kao salivena

>>Znanstvenici dokazali: Kupnja novih cipela učinit će vas sretnijima!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije