Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi figuru pješčanog sata

Nosi korzet kako bi smanjila struk, ali mnogi je ne podržavaju: 'Izgledaš kao kostur'

Instagram
14.12.2020.
u 11:30

Svaki dan ga nosi, čak i na posao, u želji da obori svjetski rekord za najmanji struk.

Sam (26) posljednje dvije godine provela je smanjujući svoj struk pomoću korzeta kako bi dobila savršenu figuru ‘pješčanog sata’. Iako joj steznici i korzeti ne pružaju trajne rezultate, njezin struk promijenio je svoj oblik te postao manji, kako prenosi Daily Star.

Njezin prirodni struk prvo je imao opseg od 76 centimetara, a sada tvrdi kako joj se smanjio na 55 centimetara, dok ne nosi korzet. Dok ga nosi, ta brojka se smanji na samo 40 centimetara.

Potrošila je pola milijuna kuna na estetske korekcije, no reality zvijezda najponosnija je na ovaj dio tijela:

1/5

Svaki dan ga nosi, čak i na posao, u želji da obori svjetski rekord za najmanji struk. 

- Bolno je jedino ako se požurujete i ne kupujete korzete koji odgovaraju vašem tijelu. Ako ima stezanja, utrnulosti, bolova ili crvenila kože kad je steznik zatvoren, to su znakovi da vam veličina korzeta ne odgovara - rekla je Sam.

Međutim, iako je ona zadovoljan svojom figurom, Sam otkriva kako je mnogi vrijeđaju na društvenim mrežama, ali i da joj je teško pronaći partnera. - Imam muža koji me ostavio, dečka i još jednog muškarca s kojim spavam povremeno i nijednom se ne sviđa moj izgled - ispričala je.

Zašto dan ne biste trebali započeti sa šalicom kave:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije