Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeste li među njima?

Nisu odani: Ovi horoskopski znakovi često su nevjerni svojim partnerima

Shutterstock
25.11.2022.
u 14:22

Prema astrolozima, neki horoskopski znakovi skloniji su varanju od drugih

Odanost je bitan element u svim vrstama veza, ali nažalost, nemaju svi tu osobinu. Naime, postoje neki horoskopski znakovi koji su nisko na ljestvici lojalnosti, a prema astrolozima, postoji nekoliko horoskopskih znakova koji su skloniji varanju od drugih, piše Times of India.

Jeste li među njima? Ovo su horoskopski znakovi koji se zaljubljuju `na prvu`

1/9

Ovan

Ljudi rođeni u ovom znaku uvijek su u potrazi za avanturom i oduševljenjem u svemu što rade, a njima vlada planet Mars koji je poznat po svojoj agresivnosti i velikoj seksualnosti. Poznato je da donose impulzivne odluke i lako gube interes, zbog čega im veza brzo dosadi i skloni su varanju.

Blizanci

Blizanci jako vole pažnju i uzbuđenja, teško ih je zadržati na jednom mjestu. Poznato je da su vrlo neodlučni i cijelo vrijeme trebaju pažnju. Zbog svoje prirode često varaju.

Vaga

Poznati su kao veliki ljubavnici. Iako njihov znak simbolizira ravnotežu, ponekad je pokušavaju pronaći u zadovoljstvu izvan veze. Međutim, tada se osjećaju krivima, pa to skrivaju. Jedan od načina da osigurate da vam ostanu odani jest da ih držite fizički, mentalno i emocionalno zadovoljnima.

Strijelac

Poznato je da su Strijelci po prirodi prilično ekstrovertirani i najvjerojatnije će prekinuti vezu ako smatraju da im je bolje samima ili s nekim drugim. Za njih vrijeme posvećeno vezi trebalo bi biti vrijedno truda koji ulažu. Ako i na minutu osjete drukčije, počet će tražiti zanimljive, uzbudljive i tajanstvene mogućnosti drugdje.

Vodenjak

Vodenjaci su najmanje odan horoskopski znak od svih. Njihov strah da neće biti voljeni u vezi, nikada im ne dopušta da pred partnerom pokažu pravog sebe. U strahu da im ne slome srce, oni će ga prvi slomiti svom partneru.

Ribe

Oni su najveći sanjari. Nemoguće je da se itko uklopi u njihove fantazije. Vrlo su emotivni i osjetljivi, a također su i vrlo fluidne prirode. Pokažite im njihovu bajku i šarmantnog princa i zaboravit će partnera kao da nikada nisu ni postojali. 

Istraživanje otkrilo nakon koliko spojeva se parovi prvi put seksaju:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije