Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nezaboravna novogodišnja noć privukla brojne goste

Doris Dragović veličanstvenim koncertom uvela Rabljane u Novu godinu
Foto: Petar Lupić
1/3
04.01.2019.
u 10:56

Doris Dragović veličanstvenim koncertom uvela Rabljane u Novu godinu

Veličanstvenim koncertom u gradu Rabu glazbena diva Doris Dragović uvela je Rabljane i njihove goste u Novu godinu. Splitska je pjevačica svojim hitovima poput „Željo moja“, „Malo mi za sriću triba“, i „Ti si mi sve na svijetu“ pripremila nezaboravnu večer i rasplesala brojnu publiku koja se te večeri okupila na Trgu Municipium Arba.

Novogodišnji nastup Doris Dragović stigao je kao veliko finale bogatog adventskog programa na Rabu. Ovogodišnji najljepši otočni advent na Rabu traje sve do 7. siječnja, a do tada se i dalje može uživati u bogatoj gastronomski ponudi, prekrasno ukrašenoj starogradskoj jezgri, kao i u jedinstvenom otočnom klizalištu, na kojemu je prošle godine klizalo više od 3500 ljudi.

Foto: Petar Lupić

Osim odlične zabave, koja je Rabljanima omogućila zaista odličan ispraćaj 2018. godine, treba napomenuti kako se za ovaj advent u gradu Rabu i čitav niz turista zabavljao u čak četiri hotela koji su otvorila svoja vrata, pored privatnih iznajmljivača. Rab tako u razdoblju od 24. prosinca 2018. do 2. siječnja 2019. broji preko 1000 dolazaka, što je s obzirom na lani povećanje od 213% te gotovo 4500 noćenja, tj. porast od 95%. Najveći broj noćenja su ostvarili redom: Austrijanci s 1740, Hrvati s 691, Švicarci s 689, Nijemci s 526 te Slovenci sa 522 noćenja.

Ukoliko i vi žudite za kratkim bijegom od užurbane svakodnevice, još uvijek stignete provesti prekrasan vikend u opuštenom otočnom ambijent koji pruža Rab i Najljepši otočni advent.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije