Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVITETI

Naturavita predstavila svoje posebno pakiranje i dva nova okusa čaja

Naturavita predstavila svoje posebno pakiranje i dva nova okusa čaja
Foto: Promo
1/4
17.10.2017.
u 08:55

Inovativni okusi i pakiranja Naturavita čajeva govore o predanosti poslu što Spider Grupu ističe među brojnim proizvođačima čajeva.

Naturavita čajevi koji su svoju popularnost stekli na temelju ljekovitog bilja koje ono sadrži, svojoj su širokoj ponudi pridodali novo pakiranje i dva nova okusa. Za ove novitete na našem tržištu čajeva zaslužna je Spider Grupa koja dijeli partnerske odnose s Atlantic Grupom za robnu marku Naturavita koja je donedavno na našem tržištu bila prisutna pod imenom – Cedevita čajevi. Inovacija, rad, predanost i prirodan uzgoj čini Spider Grupu među vodećima u svijetu kada je u pitanju uzgoj bilja i izvoz čaja. Poznati i izvan našeg tržišta, obitelj Nemčević kao ponosan vlasnik Spider Grupe, ne staje s moderniziranjem proizvodnje i uvažavanjem želja ljubitelja njihovih čajeva.

Foto: Promo

Naranča s cimetom i kurkumom te đumbir s limunom novi su okusi s kojima je Naturavita proširila svoju već ionako bogatu okusnu kolekciju čajeva. Ove zanimljive kombinacije okusa i aroma od sada možete pronaći u novim pakiranjima u obliku kocke. Zanimljivo je da ovakav oblik pakiranja do sada nije postojao na našem tržištu što ga uistinu izdvaja od svih ostalih pakiranja čajeva. Novi okusi i oblik pakiranja nisu jedina promjena, Naturavitina ambalaža od sada sadrži povećanu vidljivost slova i dvojezičnu deklaraciju kako bi ju lakše razumjeli i ljubitelji izvan hrvatskog govornog područja. Na taj je način Naturavita pomogla svojim kupcima u boljem shvaćanju sastojaka i deklaracije. Sve su promjene potaknute kako bi se ljubiteljima čaja omogućilo jednostavno kušanje novih okusa koje još nisu probali u neobičnim i informativnim pakiranjima koje sadrži 10 čajnih vrećica. Jednostavnost, inovacija, praktičnost i pažljivo uzgojeni sastojci prema eko standardima odlike su Naturavita čajeva koji samo čekaju da ih probate u ovim hladnijim danima koji su pred nama.

Foto: Promo

Okusi naranče, cimeta i kurkume te limuna i đumbira premijerno su predstavljeni u prekrasnom prostoru hotela Esplanade uz mirise prirodnog aromatičnog bilja. Predstavljanje novih okusa izazvalo je oduševljenje među okupljenom publikom što samo potvrđuje kvalitetu čajeva u koju se uložilo puno truda i rada.

Inovativni okusi i pakiranja Naturavita čajeva govore o predanosti poslu što Spider Grupu ističe među brojnim proizvođačima čajeva. Njihova volja i interes za inovacijom drži ih na vrhu ljestvice proizvođača čajeva. Spider Grupa kojom rukovodi obitelj Nemčević, može se pohvaliti svojim radom i ljubavi koju predano ulažu u posao što ih je dovelo do zasluženog nadimka 'Kraljevi čaja'. Ni svjetsko tržište im nije strano jer se na njemu uspješno probijaju i zadržavaju već godinama, a slobodno možemo reći kako nema meridijana ni paralele na kojem nisu prisuti sa svojom djelatnosti. Naranča s cimetom i kurkumom te đumbir s limunom okusi su čajeva u kojima možete uživati i vi, a možete ih kupiti u prodavaonicama diljem Hrvatske.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije