Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Najzabavniji Beerfest za produženi vikend čeka vas u Fun parku Biograd!

Fun Park Biograd
Foto: Promo
1/3
30.09.2019.
u 16:45

„Totalno drukčiji od drugih“! Doživite Beerfest na Dalmatinski način, zabavite se uz atraktivne vožnje i istodobno uživajte u gastro delicijama i pivu!

Najzabavniji Beerfest u centru zabave i to još na moru uz popularne cijene dnevnih ulaznica od 99 kn čeka vas za produženi vikend od 05.10. do 08.10.2019 u našem najvećem tematskom parku. Poseban Beerfest je u znaku akcije kroz pustolovine i atrakcije!!! Atrakcije Fun parka Biograd su u punom zabavnom pogonu, a uz njih tu su i brojna natjecanja, delicije i ponuda piva i craft piva, a za one najmlađe sokova. Uz ponudu piva u restoranu Fat Pirate Cave i uobičajenu gastro ponudu čekaju vas Beerfest delicije: kobasice i hod dogovi po pristupačnim cijenama. Općem veselju 06.10.2019. u nedjelju pridružit će se i velika biciklijada BBK Pakoštane koja će proslaviti svoje peto izdanje!

Foto: Arena Hospitality Group

Zabava za velike i male na punih 45000 četvornih metara na moru nudi se na 24 atrakcija podijeljenih u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Posjetitelji imaju široku ponudu zabave: od adrenalinskih atrakcija poput rollercoastera, ferris wheela, spinning coastera do brojnih obiteljskih i dječjih atrakcija. Pustolovine i putovanje kroz vrijeme nikad nisu bila tako na dohvat ruke, kao ni susreti s nekim poznatim licima s filmskog platna koji će kao dobri domaćini dočekati i ovaj veseli Beerfest.

Naravno tu je i najzabavnija maskota na Jadranu, sredozemna medvjedica Funny, uvijek spremna za dobro druženje i pokoji selfie! Voli i zaplesati, a uživa i u vožnjama sa posjetiteljima.

U Fun parku Biograd ima za svakoga ponešto. Ako niste ljubitelj adrenalinskih vožnji onda je opuštanje uz klasične igrice u Games Hall, najvećoj i najopremljenijoj igraonici pun pogodak za sve ljubitelje video igara.

Pored atraktivnog zabavnog programa u samom parku, posebna virtualna atrakcija 7D kino XD Dark Ride odlična je prilika za zajedničko natjecanje cijele obitelji. Pokažite da ste najbolji i budite pobjednik u posebnom 7D putovanju kroz more ili svemir i pobijedite strašne protivnike. Ova virtualna igra je prilagođena za obitelji koje žele malo pobjeći od svakodnevnice i na zabavan način provesti vrijeme s djecom i prijateljima.

Foto: Arena Hospitality Group

Želite li doživjeti Beerfest iskustvo kroz pustolovine i akciju? Dosadilo vam je sjedenje za stolom i statika? Onda je Fun park Biograd najbolje mjesto da se trgnete od uobičajenih raspored svakodnevnice i zakoračite u svijet mašte. Doživite Beerfest na moru, zabavite se uz atraktivne vožnje i istodobno uživajte u gastro delicijama i pivu.  

Uz obilje zabave za sve uzraste dobar provod je zagarantiran!

Radno vrijeme od 12-20 h.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije