Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Najmaštovitiji darovi od 30 do 3000 kuna

valentinovo
11.02.2010.
u 10:30

Muškarca razveselite tehničkom igračkom, a ženi osmijeh izmamite mirisnim novitetom. Nemate li novca, igrajte na sigurno – nabavite slatko iznenađenje.

Dan zaljubljenih neki doživljavaju kao komercijalni trik, drugi pak čekaju baš 14. veljače kako bi pokazali svoju romantičnu crtu. Kojoj god skupini pripadali, ne možete izbjeći iščekivanje i nadanje.

Čak će i sitnica, poput knjige ili ruže izmamiti osmijeh na lice i unijeti toplinu u srce. Nadahnutiji će organizirati cjelodnevno romantično iznenađenje, započeti s doručkom u krevetu, nastaviti s finim ručkom, a sve će kulminirati romantičnim izlaskom i noći ispunjenom ljubavlju i strašću.

Razbijate li glavu time čime iznenaditi partnera, obradovat će vas naš mini vodič koji će vas upozoriti na univerzalne (i korisne) darove koje svi žele, ali ih sebi zbog štednje i recesije ne kupuju. Svom ćete partneru osmijeh na lice izmamiti nekom tehničkom novotarijom, a partnericu ćete s nogu oboriti nekim make upom ili mirisnim novitetom. Ili jednostavno - cvijećem.

Nedostaje li vam inspiracije, a i kuna u novčaniku, igrajte na sigurno – razveselite svoju polovicu slatkim iznenađenjem s prigodnom porukom.

Ako ste pak vješti u rukama, sami izradite dar. Dokazano je da takvi darovi imaju najveću sentimentalnu vrijednost.

Vjerovali ili ne u Valentinovo, nemojte propustiti priliku da se dobro ne zabavite.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije