Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australska ljepotica

Najljepša žena na svijetu pridružila se Reebokovoj obitelji

miranda kerr
Foto: Reebok
1/4
21.04.2012.
u 00:01

Supermama Miranda Kerr proglašena je najljepšom ženom na svijetu prema australskom časopisu Who, prvi je put pozirala sa sinčićem Flynnom, nova je \"ambasadorica\" Reeboka, a čak je otkrila i novi talent - pjevanje

Mlada mama Miranda Kerr, koju je australski časopis Who nedavno proglasio najljepšom osobom 2012. godine, prvi je put pozirala sa sinčićem Flynnom. No uz sve talente koje ima (osim manekenskih, izdala je i organsku kozmetičku liniju Kora Organics) svestrana Victorijina anđelica otkrila je i najnoviji talent - pjevanje.

- Obožavam pjevati. Snimila sam čak i nekoliko pjesama, no nitko ne zna za to. Usprkos tome što jako puno radim, uspijem pronaći vremena za sve, a obitelj mi je na prvome mjestu - rekla je prelijepa Miranda.

Uz obitelj i brojne obveze australska ljepotica uspjela je pronaći vremena i za Reebokovu kampanju EasyTone koju potpisuje ugledni fotograf Rankin. Tako se supermama pridružila brojnim ljepoticama poput Eve Mendes koje promoviraju Reebokovu odjeću i obuću za oblikovanje mišića.

- Sviđa mi se njihov pristup ženskom fitnessu, kreiraju proizvode u kojima žene izgledaju sjajno i fit. I sama sam vjerna Reeboku - priznala je mlada mama, koja se na pisti pojavila već dva mjeseca nakon što je rodila, a formu održava redovitim vježbanjem pilatesa i joge.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije