Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RESTORAN ASTORIA, PROMAJNA

Najbolja ponuda ribe i odrezaka

Promajna: Turisticka patrola Vecernjeg lista
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL
1/2
12.07.2021.
u 08:47

Restoran vodi Šime Ivandić koji s gostima ćaska na engleskom, njemačkom, talijanskom, češkom, poljskom, švedskom i hrvatskom

U restoranu Astoria 30-godišnji vlasnik Šime Ivandić s gostima ćaska na engleskom, njemačkom, talijanskom, češkom, poljskom, švedskom i hrvatskom. Završio je Fakultet menadžmenta, turizma i ugostiteljstva u Zagrebu i imao ponudu za mjesto voditelja lanca restorana u SAD-u, ali očev poziv da preuzme obiteljski restoran u Promajni bio je primamljiviji.

– Da se nisam vratio, ne bih upoznao svoju ženu. Izgubio sam Ameriku, ali dobio sam nju – smije se Šime. Majka je glavna kuharica, a o njezinim tradicionalnim delicijama, spravljenim od domaćih namirnica, gosti redaju superlative.

– Specijalizirali smo za riblja jela, manistru s plodovima mora i odreske. Sve je friško. Preporučujem tunu, držimo je u ulju i vrlo je sočna – kaže Šime. Poslušali smo ga i nismo požalili. Cijena 130 kn s prilogom. Jelovnik je raznovrstan i za svačiji džep. Vinska karta, koja se temelji na dalmatinskim vinima, rađena je s osobitom pažnjom.

– Iz vinograda u Promajni uzimamo plavac mali, crljenak i rose. Cijena je od 140 do 200 kuna, vino vrijedi svake lipe! – kaže Šime.

IZBOR I KVALITETA JELA (DO MAKS. 50 BODOVA) 50
IZBOR I PONUDA PIĆA (DO MAKS. 15 BODOVA) 14
POSLUGA I LJUBAZNOST (DO MAKS. 10 BODOVA) 10
DOJMOVI I PROSTOR (DO MAKS. 20 BODOVA) 20
UKUPNOST PONUDE (DO MAKS. 5 BODOVA) 5
UKUPNO: 99

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar EtTore
EtTore
00:17 13.07.2021.

Propala sezona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije