Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stvarno?

Najbizarniji nokti ikad: Sve je započelo klasičnom manikurom, a rezultat je kebab na noktima

Instagram/@nail_sunny
01.06.2020.
u 13:00

Peciva, štikle, zubi, a sad i ovo - kebab, roštilj i prava vatra na noktima!

Ruski salon za nokte na svom Instagram profilu svakodnevno objavljuje razne nokte koje izrađuju, a u moru onih prirodnih i običnih, nađu se i ovakvi, pomalo bizarni. Kako The Sun prenosi, salon Nail Sunny na Instagramu ima vjernih 2 milijuna pratitelja - sve zahvaljujući ovakvim manikurama.

Nakon što su napravili peciva 'pletenice' i štikle, sada su se odlučili na novo umjetničko djelo - kebab na noktima!

Pogledajte video:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nail Sunny manicure🇺🇸маникюр🇷🇺 (@nail_sunny) on

Video počinje klasičnom manikurom, rašpanjem i oblikovanjem noktiju. Zatim stavljaju bazu, zeleni lak na nokte, a nakon toga kreće izrada roštilja i kebaba od limenke pive. Formirali su malo povrće i napravili ražnjiće koje su zalijepili na jednu ruku, a roštilj na drugu. Za kraj su zapalili vatru! 

Mišljenja gledatelja su podijeljena - ima onih koji ovo smatraju zabavnim i odličnim trendom, a i onih koji su zgroženi. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije