Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgroženi

Objavila fotografiju zaručničkog prstena, no svi su govorili o njezinim noktima

Facebook
13.02.2020.
u 14:03

Društvene mreže odličan su način da buduće mladenke podijele svoju sretnu vijest, ali nekada to ne ide prema planu.

Uzbuđene buduće mladenke vole na društvenim mrežama podijeliti vijest o svojim zarukama i to većinom fotografijom njihovih zaručničkih prstena. Jedna mladenka je na svom Facebook profilu podijelila i vlastitu sliku svog prstena, ali svi su se fokusirali na njene nokte, piše mirror.co.uk.

Na društvenim mrežama podijelila je fotografiju svog prstena, koji je u obliku zviježđa, ali uskoro je bila podijeljena u grupi na Facebooku, You said yes but, your finger said no, to jest prevedeno Ti si rekla da, ali je tvoj prst rekao ne. Njezina fotografija brzo je postala meta ružnih komentara i vrijeđanja.

Pogledajte kako se poznati Hrvati bore protiv vršnjačkog nasilja:

Neki su se prvo fokusirali na veličinu samog prstena, koji je očito premalen za njezin prst i predlagali su mijenjanje prstena, dok su se drugi fokusirali na stanje njezinih noktiju. Jedna korisnica je napisala: "Trebala bi promijeniti veličinu, ako može. Žao mi je njezinih prstiju, ali od noktiju imam anksiozan napadaj". Druga korisnica nije mogla vjerovati: "O moj Bože, očisti svoje nokte! Toliko bakterija, povraća mi se".

Ostali su se pitali kako nekoga nije sram pokazivati tako prljave nokte.

Foto: Facebook/RTL

Većina ljudi je zaključilo da je poanta priče da nokti uvijek moraju biti čisti, a pogotovo ako ćete njihovu sliku objavljivati na društvenim mrežama. Iako je cilj ove slike bio podijeliti sretnu vijest buduće mlade, upravo je imala suprotan učinak i nitko više nije gledao prsten.

Pogledajte kako su ovim muškarcima zaruke pošle po zlu:

Ključne riječi

Komentara 2

RO
RogaBabaroga
17:12 13.02.2020.

ajoj

PI
Piksy
15:03 16.02.2020.

Stvarno bljak..nema higijene a svejedno ju je netko htio..ko zna kakav je tek taj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije