Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Na sunčani odmor po najboljim cijenama

Sunčani odmor (1)
Foto:
1/10
PR
Autor
PR članak
23.04.2013.
u 11:20

Putnička agencija Sunčani odmor svojim je vjernim putnicima i ove godine omogućila ljetovanje u Tunisu - avionom iz Zagreba na 7 noćenja svake srijede.

Ukoliko maštate o dugim pješčanim plažama, toplim ljetnim noćima i hotelskoj usluzi koja će vas naprosto razmaziti, vrijeme je za sunčani odmor. Osim dobro nam znanih Tunisa, Egipta i Turske, ovogodišnja novost među destinacijama je Cipar - zemlja koja će vas zasigurno ostaviti bez daha. Sjeverni dio Cipra je pravi mali raj koji još uvijek nije okusio masovni turizam te je idealno mjesto za odmor.

U vrijeme kada dva puta okrenemo svaku kunu i za svoj novac želimo najviše, predstavljamo vam ljetnu ponudu koja se ne odbija. Odmor u hotelima s all inclusive ponudom iskustvo je koje morate doživjeti, a nakon toga sigurno nećete pristati na ništa manje.

Putnička agencija Sunčani odmor svojim je vjernim putnicima i ove godine omogućila ljetovanje u Tunisu - avionom iz Zagreba na 7 noćenja svake srijede. Ljetovanje u Egiptu – avionom iz Ljubljane na 7 noćenja svake srijede ili let iz Zagreba 10 noćenja ponedjeljkom, 11 noćenja četvrtkom. Aranžmane za Tursku možete pronaći sa polasima iz Ljubljane na 7 noćenja, dok su letovi za Cipar bazirani na 10 i 11 noćenja također sa polascima iz Ljubljane.

Ljetovanje u Tunisu možete rezervirati u sklopu first minute ponude, 7 noćenja u all inclusive hotelu za već od 1.799kn po osobi + zrakoplovne pristojbe. Ljetovanje u Egiptu, 7 noćenja će Vas koštati od 2.929kn + zrakoplovne pristojbe, dok se za 10 i 11 noćenja možete počastiti besplatnim izletom u Hurgadu koji uključuje posebna ponuda a cijene se kreću od 3.449kn + zrakoplovne pristojbe za 10 noćenja tj. za 11 noćenja od 3.599kn po osobi. Cijene za Tursku na 7 noćenja, također sa uključenim gratis izletom u Alanya-u možete naći već i po 2.919kn po osobi + zrakoplovne pristojbe, dok su polasci za Cipar 10 i 11 noćenja od nevjerojatnih 2.249kn + zrakoplovne pristojbe po osobi za 10 noćenja te 2.929kn za 11 noćenja. U posebnoj ponudi za Cipar također je u cijenu uključen i gratis izlet Kirenija city tour.

Dani su sve duži i ljeto je pred vratima. Sada je idealno vrijeme za planiranje godišnjeg odmora stoga odputujte jer Mediteran je uvijek IN!

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?