Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže drugo izdanje Vinograda s pogledom

Na Bolfan Vinskom vrhu okupljaju se najbolji zagorski vinari

10.05.2023.
u 07:42

Vrlo uskoro, 19. svibnja, dogodit će se drugi Vinograd s pogledom, okupljanje najboljih zagorskih vinara, gdje će se moći probati njihova vina uz pomno odabrane zalogaje

S Bolfan Vinskog vrha, znamenite vinarije u Zagorju, poručuju - zaboravite na radni tjedan iza sebe i prigrlite vikend u jednom od najljepših zagorskih vinograda u petak 19. svibnja od 17 sati.
- U ovom drugom izdanju okupljamo se na Bolfan Vinskim Vrhu s ciljem da uživamo u izvrsnim vinima naših zagorskih vinara, isprobavamo i kušamo vina s posebno osmišljenom gastro ponudom  i to sve s prekrasnim pogledom na zagorske brege, kažu tamo.


Svoja vina predstavlja 14 renomiranih zagorskih vinara: Vuglec breg, Vinarija Petrač, Vinarija Sever, Vinarija Bodren, Vina Zdolc, Prekratić Vino, Vina Petrišić, Vinarija Grozaj, Vinarija Kota, Vinarija Micak, Vina Petrovečki, Kupilek, Vinarija Kopjar i naravno domaćini, Bolfan Vinski Vrh.
Najavljuju kako će to biti popodne s raznim iznenađenjima, a za potpuno sljubljivanje i uživanje pobrinut će se DJ i Jamnica.


Budite dio ove nove priče koja će putovati po Zagorju, poručuju s Bolfan Vinskog vrha, i upoznajte se s vinarijama Zagorja kroz sva osjetila.
- Vina i zagorski bregi tu su da bi se u njima uživalo. Spojite jedno s drugim, ugodno s korisnim, ukusno s predivnim, vina s ugledom i vinograde s pogledom te pronađite idealnu mjeru za uživanje u Hrvatskom zagorju, kažu.

Više na Facebooku događaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije