Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razočaranje

Muškarca žestoko osudili: Kleknuo pred djevojku, a ono što je bilo u kutijici dovelo ju je do suza

TikTok
05.01.2021.
u 12:30

Njezin video pogledan je više od 1,3 milijuna puta, a mnogi nisu bili oduševljeni.

Hannah Luck podijelila je video na TikTok-u u kojem se njezin partner od šest godina spustio na jedno koljeno te izgledao kao da će je zaprositi. Ona je odmah počela plakati, ali nakon što je otvorio kutijicu, shvatila je da je sve samo bila šala, prenosi Daily Mail.

Naime, u kutijici su se nalazile naušnice - njezin Božićni poklon. I dok je Hannah očekivala čuti prosidbu, njezin partner rekao joj je: ‘Hannah, nevjerojatno te volim. Prošlo je šest godina, hoćeš li primiti ove naušnice?’

@hannnluck

##abc ##fyp ##HolidayTreats ##waittilltheend ##lastchristmas ##123 ##itsfunny

♬ Rocket Man - Taron Egerton

Njezin video pogledan je više od 1,3 milijuna puta, a mnogi su napali njezinog partnera zbog ove 'okrutne šale'. - Ja bih jednostavno prekinula s njim - komentirala je jedna djevojka, dok se druga nadovezala: - Ovo je toliko pogrešno. Šest godina. Ako stvarno to želi, napravio bi to, a ne bi se šalio. -

Međutim, Hannah je kasnije otkrila kako se radi o videu od prošlog Božića te kako nije prekinula sa svojim dečkom. I dodala još jednu novu vijest - u međuvremenu su se zaručili.

Prosidba iz snova: Ovo je scena o kojoj su maštale mnoge žene, a njoj se ostvarila:

1/2
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
15:43 05.01.2021.

Jedini smisao ovog clanka jest da ste konacno i nepobitno dokazali da je ovo jedan imbecilni portal sa infantilnim urednistvom.

Avatar Tombstone
Tombstone
00:19 13.02.2021.

Jos jedan odglumljeni lazni video na tik toku. Kinezi jednostavno ne kuze koliko su prozirni.

MO
montello
18:04 05.01.2021.

nista cudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije