Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pijane avanture

Mladić popio previše alkohola, pa promijenio vlastito ime u ono poznate pjevačice. Drugog dana sve zaboravio

Facebook/Thomas Todd
04.01.2021.
u 10:30

Nije mogao vjerovati što je napravio kada ga je kod kuće dočekala potvrda o promjeni imena

Pred kraj jedne i početkom druge godine ljudi nerijetko donose odluke koje će ih dovesti do promjene i drže se motivacijske izreke "nova godina, novi ja", a jedan mladić ovu je frazu shvatio doslovno.

Thomas Dodd jedne večeri tijekom prosinca zabavljao se uz alkohol i gledao nastup najdraže mu pjevačice Celine Dion. Toliko je bio zadivljen, ali i pod utjecajem alkohola, da se odlučio na veliku promjenu – platio je 89 funti (750 kuna) da legalno promjeni svoje ime u njezino!

Idućeg dana nije se sjećao gotovo ničega što se dogodilo, pa tako ni činjenice da se više ne zove Thomas već Celine. 

Nekoliko dana kasnije na kućnu adresu stigla mu je i potvrda o promjeni imena, a Thomas kaže da se skoro onesvijestio vidjevši papire.

Tier 4 is the least of my worries - I’ve just got home to some post. Apparently at some point over Christmas I’ve had one too many vinos and legally changed my name to Celine Dion!

Objavljuje Thomas DoddSrijeda, 30. prosinca 2020.

"Opsjednut sam Celine Dion, neću lagati. Gledao sam njezin koncert dok sam bio pijan, pa sam očito mislio kako je super ideja da se zovem isto kao ona. Stigao sam s posla jedan dan i dočekala me velika kuverta u kojoj je pisalo što sam napravio. Prvo sam se zapito kako ću na poslu reći da trebam novu e-mail adresu i dokumente?" ispričao je 30-godišnjak. Dodao je i kako se nada da ga uskoro neće zaustaviti policija jer bi zaista bilo neugodno kada bi rekao svoje ime, prenosi UNILAD.

Na pitanje kako je reagirala okolina, Celine kaže: "Ljudima oko mene ovo je najsmješnija stvar koju su čuli u prošloj godini, barem tako kažu. Drago mi je da ih zabavljam s obzirom na to da 2020. nije bila dobra godina."

Ipak, jednoj osobi njegov potez nije bio smiješan – majci. "Moja mama nije vidjela smiješnu stranu ove priče u početku, ali sada se već naviknula. Rekao sam joj da je moglo biti i gore da sam, recimo, uzeo ime nekog političara."

Novi trend među tinejdžerima: Otkrili kako kupovati alkohol bez osobne iskaznice

1/1

Biste li se cijepili protiv koronavirusa? Provjerite što kažu građani:

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
18:02 04.01.2021.

drugi put neće

IS
Istnaboli
11:48 04.01.2021.

Laz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije