Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi popraviti stvar

'Moja supruga seksala se s drugim muškarcem u našem krevetu i priznala sve, a ja je ne mogu ni pogledati'

Shutterstock
14.08.2022.
u 21:24

Želi zaboraviti cijelu stvar, ali ne zna kako spasiti svoj brak.

- Moja supruga seksala se s drugim muškarcem u našem krevetu. U braku smo već deset godina, ali ona posljednjih šest mjeseci nije sretna s našim odnosom - napisao je jedan muškarac za The Sun.

Imaju tri sina mlađih od osam godina i njoj je bilo previše naporno brinuti se o njima tijekom prve karantene. Stoga joj je on htio olakšati i odvesti djecu kod njegove majke, ali kada je doša doma, supruga mu je bila loše volje. Tada mu je priznala da ima aferu s drugim muškarcem.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Rekla mu je da se zaljubila u njega i da su započeli seksualni odnos, ali da želi ostati s njim zbog njihovih sinova. No, čak ni tri mjeseca kasnije on je ne može ni pogledati. Zna da je voli, ali ne zna kako da spasi njihov brak pa za savjet pita stručnjakinju.

- Vaša će se supruga morati potruditi kako bi ponovno zadobila povjerenje. Ali volite je i dugujete svojim sinovima da pokušate vratiti stvari na pravi put. Tri dječaka mlađa od osam godina sigurno će biti zahtjevna. Vidjeli ste da joj treba odmor, ali dijelite li redovito brigu o svojim sinovima? Uspijevate li provesti vrijeme samo u paru ili vam obiteljski život stoji na putu? Možete li popraviti svoj seksualni život? I predlažem da nabavite novi krevet, ako se još niste sjetili toga - odgovorila mu je Deidre.

Tijekom spavanja mobitel držite pokraj kreveta? Evo zašto to ne biste trebali raditi:

Ključne riječi

Komentara 6

MO
montello
13:41 15.08.2022.

Rastavi se sta prije,prevari te nakon toliko godina

Avatar drug Joža
drug Joža
12:29 15.08.2022.

Muž zadnji dozna

LU
lukborn
08:42 15.08.2022.

e moja Tina.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije