Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Moj dečko ima povijest varanja i afera na jednu noć, mogu li mu vjerovati?'

Pixabay
12.03.2022.
u 20:30

Čula je mnogo priča o njegovim nestašlucima, od prevare svoje djevojke s njezinom sestričnom, do divljih afera i veza za jednu noć.

– S partnerom sam nekoliko godina i imamo kćer, ali nismo u braku. Prije sam bila u braku dvije godine s muškarcem koji me je varao tijekom našeg braka. Njegova ljubavnica je bila i na našem vjenčanju, a kasnije sam saznala da joj je čak poslao poruku na našem medenom mjesecu – napisala je jedna žena za Mirror.

Stoga je veoma oprezna prema braku jer ga jednostavno povezuje s lošim iskustvima. I jednog dana, kada su ona i njezin sadašnji partner bili na vjenčanju njihove prijateljice, pokazalo da njezin partner ima vrlo šaroliku povijest sa ženama. 

Stručnjaci otkrili dan i sat: Ovo je najbolje vrijeme u tjednu za seks!

1/6

– Bilo je mnogo priča o njegovim nestašlucima, od prevare svoje djevojke s njezinom sestričnom, do divljih afera i veza za jednu noć. Bila sam užasnuta jer nisam znala ništa od toga. Sada se pitam mogu li mu vjerovati. Volim ga i bio je sjajan prema meni, ali počinjem sumnjati u njegove namjere– nastavila je.

– Kada se nađete s partnerom koji ima određenu povijest, većina ljudi ima za ispričati jednu ili dvije priče! No, ključna stvar je da je to prošlost i nikada vam nije dao razloga da sumnjate u njega. Zaista vjerujem da morate vjerovati osobi dok vas ne iznevjeri. Mislim da se ovdje događa da ste traumatizirani onim što se dogodilo s vašim bivšim mužem  – započela je svoj odgovor Coleen Nolan.

– Zvuči užasno i dobro ste učinili što ste krenuli dalje od toga i napravili sretan život za sebe. No, ne dopustite da taj odnos pokvari ovaj. Vaš partner nije vaš bivši. Naravno, stvari koje nam se događaju u vezama utječu na to kako ćemo se ponašati u kasnijim vezama, ali važno je biti toga svjesni. Pokušajte shvatiti koliko je vaš strah povezan s partnerom, a koliko s onim što se dogodilo u vašem životu. Razgovarajte s njim o tome, ali ne dopustite da vas sumnja i paranoja preplave i unište ono što imate – zaključila je stručnjakinja.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Komentara 1

MO
montello
14:21 13.03.2022.

Ako ima povijest varanja ne vjeruj mu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije