Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretjerano ili?

Muškarac prevario ženu, a ono što su napravili njegovi roditelji šokiralo mnoge

Shuttershock
07.03.2022.
u 11:25

Htjeli su ga naučiti lekciju.

Jedna mama podijelila je obiteljsku situaciju u kojoj se zatekla na Redditu i oduševila velik broj korisnika.

Naime, njezin sin (24) je prevario svoju, sada već bivšu, suprugu i to samo nekoliko mjeseci nakon što su dobili dijete. Osim toga, s ljubavnicom je otišao na putovanje i nije mario za suprugu i dijete.

Nakon što su sve saznali, roditelji su sina napali, ali i napravili jedan potez kojim su sve šokirali, pozitivno. Maknuli su ga iz cijele oporuke i sve što su do tada namjeravali ostaviti njemu, ostavili su snahi i djetetu.

Otkrila da je dečko vara zbog jednog detalja na fotografiji: 'Zaboravio je na naočale..'

Napisala je da su bili šokirani njegovim ponašanjem jer ga nisu odgajali u tom smjeru, a snaha im je previše draga da bi ju samo tako pustili i dozvolili da pati.

Naravno, nije sve moglo proći glatko - kada je čuo što su napravili, sin je započeo veliku raspravu koja ih je sve samo još više udaljila.

Kako prenosi Bored Panda, mama je napisala i da su ona i suprug doživjeli puno negativnih komentara iz okoline. Prijatelji i ostala rodbina smatraju da, iako je napravio groznu stvar, mladić je i dalje njihov sin i trebali bi mu oprostiti.

“Nije bilo jednostavno proći kroz ovako nešto i svjesna sam da je to moj sin, ali zaista je grozno postupio i naštetio djevojci i svom djetetu.”

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18
Ključne riječi

Komentara 2

LI
liliZG
16:21 10.03.2022.

roditelji zaradili imovinu pa ju mogu dati kome god žele...

MO
montello
14:16 07.03.2022.

Kakav šok

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije