Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična veza

Između njih je 27 godina razlike: 'Mnogi osuđuju našu vezu, ali mi se iskreno volimo'

TikTok
07.03.2022.
u 13:30

Mnogi korisnici pitali su se o čemu oni uopće pričaju te kako izgleda njihova veza

Jedan par koji ima 27 godina razlike u godinama inzistiraju na tome da su sretniji nego ikad, unatoč tome što su ih korisnici društvenih mreža redovito osuđuju.

Portia je na TikToku podijelila video sebe i svog partnera, na kojoj je prikazana fotografija kada su se upoznali, odnosno kada je njoj bilo 19, a njemu 46. Zatim je pokazala njihovu sliku sada, gdje on ima 51, a ona 24 godine.

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju:

1/5
@portia_and_nan jumping on the trend.. with a twist 🤪 #agegap ♬ Thats What I want - mafraud

Međutim,  kako piše The Sun, brojni korisnici ostali su u šoku njihovom razlikom u godina te brzo osudili njihovu vezu. "Ista razlika u godinama kao ja i moj tata", komentirala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "On ti nikada neće odgovarati kao osoba."

"Što bi 19-godišnjaka uopće mogla imati zajedničko s 50-godišnjakom. Uvijek se pitam o čemu ovakvi parovi pričaju", pitao se jedan korisnik. 

Ipak, drugi du brzo stali u obranu para te rekli kako su oboje odrasli i mogu donijeti vlastite odluke. "Što god vas čini sretnima", napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "Zapravo izgledaju sretnije od mnogih veza koje sam vidjela!"

"Sve dok ste vas dvoje sretni i ispravno se ponašate, tko sam ja da sudim", glasio je jedan komentar.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Ključne riječi

Komentara 3

KA
Kana
12:45 08.03.2022.

Svatko odlučuje u svoje, kad sam bila mlada nisu mi padali napamet stariji muśkarci, naprotiv, gadila mi se i sama pomisao, da imam muža, godina svog oca. Misli da su to žene s frustracijom kroz odgoj, nedostatak oca , ilj, ilj njegovd ljubavi, pa cure to traže kad odrastu, ali ne treba nikoga osuđivati, jer svatkk ima pravo na svoj izbor, pa makar bio pogrešan.

MO
montello
14:15 07.03.2022.

neki vole starije ...

JM
Jmjm
19:07 07.03.2022.

On sa njom ce dozivjeti starost ona sa njim ne.Imao sam takvu 12g ali nije poslje htjela biti zena.Kada se udala mislila je spas je stigao a dugo nece zivjeti i biti cu dobro,Zaj......se .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije