Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Širenje biznisa

Modni debi Lily Allen - i ona je postala dizajnerica

lily allen (1)
Pixsell
29.03.2011.
u 18:00

Pjevačica je napravila 18 vintage ljetnih haljina koje će se prodavati ekskluzivno u londonskom Harvey Nicholsu

Britanska pjevačica i kantautorica Lily Allen predstavila je vlastitu dizajnersku kolekciju od 18 ljetnih haljina. Riječ je o vintage dugim haljinama, koje se proizvode pod etiketom Lucy in Desguise (kako se zove i njihov dućan u londonskom Sohou), stajat će od 175 do 630 dolara, a prodavat će se ekskluzivno u londonskom Harvey Nicholsu te putem nekoliko web shopping stranica. 

U dizajnerski se pothvat Lily upustila zajedno sa svojom sestrom Sarah Owen, baš poput Sienne Miller koja je prije nekoliko godina pokrenula modni biznis sa svojom sestrom Savannah, pod nazivom Twenty8Twelve (što je Siennin datum rođenja). 

Za sada su dostupne samo skice, no ne sumnjamo kako će biti i više nego dovoljno zainteresiranih za modni debi muze Karla Lagerfelda. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije