Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika transformacija

Moderna baka cijela je prekrivena tetovažama, a sada je odlučila pokazati kako je izgledala dok ih nije imala

Kerstin Tristan
14.11.2023.
u 09:30

Baka, čije je tijelo prekriveno tetovažama, podijelila je sliku na kojoj se vidi kako je izgledala prije devet godina, prije nego što je potrošila 29.000 eura na svoj novi izgled.

Jedna tetovirana baka oglasila se društvenim mrežama kako bi podijelila kako je izgledala prije devet godina - prije nego što je doživjela veliku transformaciju potrošivši 29.000 eura na tetovaže. 56-godišnja Kerstin Tristan započela je svoje ekstremno putovanje tintom u svojim 40-ima, a sada je prekrivena šarenim dizajnom, uključujući cvijeće, leptire i leopard print. Cijelo tijelo prekriveno je umjetničkim djelima, a ona redovito pozira za fotografije na kojima pokazuje svoje dizajne, prenosi Mirror.

Nedavno je Kerstin podijelila sa svojim pratiteljima kako je izgledala prije nego što je otišla pod iglu - i izgledala je potpuno drugačije. Usporedne fotografije, jedna snimljena 5. studenog 2014., a druga 5. studenog 2023., prikazivale su novo lice Kerstin.

 

Ova baka iz Njemačke može se vidjeti kako se smiješi u kameru bez vidljivih tetovaža i odjevena u skromnijem stilu. Devet godina kasnije, tetoviranoj su baki ruke, trup, vrati i čelo prekriveni tintom. Također ima nekoliko piercinga, uključujući u nosu i ušima.

Kerstin, koja sada ima živahniji stil, također uživa u hrabrijoj šminki, lepršavim trepavicama i ima ružičasti pramen u kosi. Njezini pratitelji bili su zadivljeni transformacijom, a jedna je osoba napisala: 'Tvoje te tetovaže transformiraju na drugu razinu ljepote. Fenomenalno. Očito je tvoja tetovirana transformacija najbolja verzija tebe'.

VEZANI ČLANCI: 

Drugi je dodao: 'Iz sata u sat izgledaš sve ljepše', a treći je napisao: 'Prekrasno! Volim te tetovaže'. Kerstin se prvi puta tetovirala prije deset godina, kada se osjećala loše u svojoj koži.

 

Nakon toga brzo se navukla na tintu i od tada je izdvojila 29.000 eura na svoju kolekciju body arta koja je pokriva od glave do pete. Sada se osjeća puno sigurnije u svojoj koži: 'Kad se pogledam u ogledalo, vidim prekrasnu livadu punu cvijeća koje čovjek mora voljeti'.

'Moderna baka': Prekrivena je tetovažama i piercinzima, a u zube je ugradila i - dijamante:

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije