Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimska priča

Mia Dimšić zaštitno je lice nove zimske Lukabu kampanje 17/18

Lukabu kolekcija zima 17/18
Karmen Poznić
13.11.2017.
u 14:38

Mlada glazbenica Mia Dimšić idealno utjelovljuje Lukabu ženu, razigranu, slobodnu i hrabru te je zaštitno lice nove, zimske kampanje.

Dizajnerica Marina Jerant i njena modna kuća Lukabu i ovaj put donese pravu zimsku modnu priču insprirairanu streetstyle modnom scenom.

Mlada glazbenica Mia Dimšić idealno utjelovljuje Lukabu ženu, razigranu, slobodnu i hrabru te je zaštitno lice nove, zimske kampanje. 

Lukabu kolekcija zima 17/18
1/5

Inspirirana energijom ulice dizajnerica Marina Jerant razigrano spaja udobnost i dizajn za ženu u pokretu uz Nike tenisice. I ovaj put nudi overdose komade s bogatim koloritom boja s dizajnom koji naglasak stavlja na volumen, zanimljive i inovativne oblike i linije. Kolekcija koja odiše prepoznatljivom Lukabu estetikom sadrži dosta zanimljivih streetstyle komada, a posebnu se izdvajaju boyfriend kaputi od finog velura, metalik jakna te električno krzno.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije