Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična odluka

Majka pokrenula raspravu: 'Krevetić je zatvor za dijete, nikad ga neću koristiti'

shutterstock
20.01.2021.
u 14:30

Njezin video prikupio je 7,7 milijuna pregleda, a mnogi se nisu slagali s njezinim mišljenjem.

Alice Bender, majka iz Arizone, pokrenula je veliku raspravu na društvenoj mreži nakon što je podijelila svoja mišljenja o odgoju djeteta. U jednom videu, koji je prikupio više od sedam milijuna pregleda, otkrila je zašto ne koristi krevetić za svog sina i podijelila mišljenja, kako prenosi Mirror.

- Ako pogledate tipični dječji krevetić, primijetit ćete da je napravljen u korist roditelja, a ne djeteta. Kupujemo zatvor za djecu kako bismo ih mogli ostaviti same. Nemam krevetić jer nikada neću tjerati svoju djecu da imaju određeno vrijeme spavanja. I djeca su ljudi, a nametanje sna kada nisu umorni nije humano - ispričala je Alice u svom videu. 

@comingupfern

##cosleeping ##montessori ##pregnancy

♬ original sound - 🤍

Njezin video brzo je postao viralan na raznim društvenim mrežama, a mnogi se nisu slagali s njezinim mišljenjem. - Bebe nemaju razvijene samoregulacijske mehanizme koji mogu ustanoviti da kad su umorne, trebaju zatvoriti oči i spavati - komentirala je jedna žena, dok se druga složila: - Roditelji moraju pomoći svojoj djeci da se nauče brinuti o sebi tako što će im stvoriti prikladno mjesto za to. 

Prema Nacionalnoj zdravstvenoj službi, važno je naučiti djecu da razlikuju noć od dana od samog početka svog života. - Tijekom dana otvorite zastore, igrajte se i ne brinite previše o svakodnevnim zvukovima dok drijemaju. Uvođenje jednostavne, umirujuće rutine spavanja može biti korisno za sve i spriječiti kasnije probleme sa spavanjem - savjetovali su stručnjaci.

Ovo je 18 najboljih poza za spavanje: Je li vaša omiljena među njima?

1/5
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije