Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRESTRAŠILI SE

Uselili se u novi dom, pa ubrzo otkrili da su posvuda kamere i dvosmjerna zrcala: 'Svašta smo pronašli...'

TikTok/annabellmickelson
31.12.2023.
u 19:21

Djevojka je objasnila da je počela istraživati po kući jer je čula da su prijašnji vlasnici bili članovi neke kriminalne organizacije, a u kući su se stalno održavale zabave sa ''sumnjivim likovima''

Iako je nekad nemoguće znati kakva su sve iznenađenja prijašnji stanari ostavili, obitelj Mickelson se iznenadila kad je prije nekoliko godina u zidu kupaonice, u svom novom domu u Arizoni, otkrila dvosmjerno zrcalo i kamere. Kad su primijetili da je zrcalo tako pričvršćeno uza zid da ga se nikako ne može skinuti, kći Annabell (18) s tatom i bratom odlučila je istražiti što se tamo krije, a sve je snimila i objavila na TikToku.

@annabellmickelson

I’m a little scared!! ##hiddenwall ##scary ##cabinets ##twowaymirror ##walldestruction ##curious ##MyRoutine ##fyp ##viral ##wtf ##someonehelp ##weird ##strange

♬ Oh No - Kreepa

U njenom je videu tako prikazan trenutak kad novi stanari probijaju jedan zid i iza njega pronalaze drvene kuhinjske ormare, dvosmjerno ogledalo i žice za koje vjeruju da su bile spojene na kamere. – Znala sam da je iza dvosmjerno zrcalo – rekla je 18-godišnjakinja u videu koji je na TikToku pregledan više od dva milijuna puta.

Njen su novi dom komentirale stotine korisnika, a djevojka je objasnila da je ''tajnu stare kuće'' počela istraživati kad je čula da su prijašnji vlasnici bili članovi neke kriminalne organizacije ili kartela i da su se u kući stalno održavale zabave na koje su dolazili ''sumnjivi likovi''.

– Oko cijele su kuće postavljene kamere, a ima ih i iznad stražnjih vrata pa su mogli pratiti tko im dolazi i odlučiti hoće li osobu pustiti unutra – objasnila je Annabell koja je, dodaje, sigurna i da je negdje u vrtu skriven novac u iznosu od milijun i pol kuna jer ih je jednog dana posjetio muškarac koji je tražio novac.

No, iako je video sa sumnjivim bivšim stanarima postao viralan, nisu svi uvjereni u teorije nove mlade stanarke, a neki čak misle da dvosmjerno zrcalo uopće nije zrcalo već samo staklo akvarija, prenosi Mirror.

*Članak je izvorno objavljen u siječnju 2021. godine.

VIDEO Let za pamćenje: Zaprosio djevojku uz pomoć kapetana, svi se raznježili

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Dara iz Jasenovca
Dara iz Jasenovca
15:16 19.01.2021.

Da nisu to bandićevi stanovi???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije