Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li znali?

Djelatnici McDonald'sa otkrili zašto poklopci na piću imaju 'gumbe' - odgovor iznenadio

Instagram/@alfielillieandme
19.01.2021.
u 11:30

Djelatnicima upravo ti 'gumbići' olakšavaju posao.

Sigurno ste, barem jednom, naručili piće u McDonald'su i pritiskali 'gumbe' koje se nalaze na poklopcu čaše, a onda se pitali čemu one uopće služe?

Jedan tako zbunjeni obožavatelj ovog restorana brze hrane postavio je to pitanje na Redditu. "Imam pitanje vezano za čaše iz McDonald'sa. Naručio sam dva pića, običnu Coca Colu i dijetalnu. Jedna od čaša imala je pritisnuti 'gumb' 1, a ostali koji su označeni s brojem 2, 'bez kofeina' i 'diet/light' ostali su netaknuti. Što to znači?"

A question for Mcdonalds workers in the UK from r/McLounge

Korisnik TikToka otkrio kako napraviti Big Mac umak kod kuće:

Javio se jedan od djelatnika i rekao da, iako ovisi od restorana do restorana, uglavnom pritisnu 'gumbe' kako bi znali o kojoj vrsti pića se radi - je li u pitanju dijetalna Coca Cola, bez šećera ili obična. 

Ovaj odgovor iznenadio je mnoge, kako prenosi The Sun, jer iako znaju da je u McDonald'su sve dobro organizirano, nisu mislili da baš toliko paze na narudžbe i snalaženje u kuhinji.

Znate li zašto je McDonald'sov znak žute boje?

1/4
Ključne riječi

Komentara 14

MO
montello
17:55 19.01.2021.

mcdonalda je otrov ne jedem nista tamo

KP
konzervativni_preporod
01:07 20.01.2021.

Hrana im je prerađeno kancerogeno smeće.. uz to i politički podržavaju svaku globalističku propagandu trenutno na "tržištu".. lgbtp, nasilnu masovnu imigraciju, "posmeđivanje" bijele rase.. maksimalno su mi olakšali izbor da tamo nikada ne potrošim svoj novac

PI
Pipiripi4
20:45 19.01.2021.

Jako važna informacija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije