Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
It model

Ma kakve Victorijine anđelice kad Burberry ima svoju nezamjenjivu

cara delevingne
Foto: Tush
1/3
22.05.2012.
u 00:01

Otkako je Burberryjeva ambasadorica, Cara Delevingne pokorila je modnu scenu, a njemački časopis Tush \"darovao\" joj je čak dvije naslovnice u ljetnom izdanju

Cara Delevingne Britanka je čije se ime u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje u modnim stupcima. No više se ne spominje samo kao Poppyna sestra (koja je također model) niti se hvali samo njezin "britanski" modni stil.

Ovu 20-godišnjakinju britanski Vogue je proglasio zvijezdom jesensko-zimske sezone 2012./2013., a u modnoj karijeri definitivno joj pomaže i "prijatelj" Burberry, čije je zaštitno lice od 2011. godine.

Iako često čujemo kako je modna kuća Victoria's Secret jedna od rijetkih koja od svojih "anđelica" napravi prave modele, očito i Burberry itekako ima "nos" za dobar posao. Otkad je Cara njihova ambasadorica, Britanka je pokorila kako modne piste, tako i časopise.

U ljetnom izdanju časopisa Tush Cara je osvojila čak dvije naslovnice. Pred objektivom Armina Morbacha Britanka je na jednoj naslovnici zasjala u vamp-izdanju, a na drugoj je pokazala nježniju stranu uz pomoć nude looka. A kakav bi to ljetni imidž bio kad styling ne bi upotpunila zaglađena mokra kosa.    

No osim što dobro pliva u modnim vodama, Cara je odlučila isprobati svoje talente i u glumačkim. Britanski glumac Eddie Redmayne, koji flertuje s Carom u Burberryjevoj kampanji za proljeće/ljeto 2012., dao joj je nekoliko savjeta. A kako se mlada Britanka snalazi na filmu, moći ćemo vidjeti u "Ani Karenjini" u kojoj je dobila malu ulogu uz glavne glumce Keiru Knightley i Judea Lawa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije