Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za ovaj par brak je čista formalnost i mogu, kažu, živjeti bez tog papira

Luka Modrić i njegova djevojka Vanja Bosnić očekuju prvo dijete

Luka i Vanja
27.10.2009.
u 19:47

Njihov prvi kontakt dogodio se preko telefonske žice i taj razgovor trajao je puna tri sata. Već iz tog razgovora Vanja, koja je tad bila zaposlena u Mamić sport agenciji, shvatila je kako je Luka povučen i samozatajan mladić, što ju je odmah oborilo s nogu.

Čini se da će u ljubavnu priču nogometaša Luke Modrića i njegove djevojke Vanje Bosnić prije ulaska u bračnu luku ući prinova. Ekonomistica Vanja, doznajemo, u prvom je tromjesečju trudnoće, a potvrda tome je i njezin nedavni posjet jednome zagrebačkom rodilištu.

Bez demantija i potvrde

– Nemam komentara, neću to potvrditi niti demantirati – rekao nam je 24-godišnji Luka, dajući tako naslutiti kako bi uskoro ipak mogao postati sretni tata.

Igrač londonskog Tottenham Hotspura vezu s tri godine starijom Vanjom započeo je kad je kao 19-godišnjak došao igrati u zagrebački Dinamo. Njihov prvi kontakt dogodio se preko telefonske žice i taj razgovor trajao je puna tri sata. Već iz tog razgovora Vanja, koja je tad bila zaposlena u Mamić sport agenciji, shvatila je kako je Luka povučen i samozatajan mladić, što ju je odmah oborilo s nogu. Do Lukina transfera u London par je živio u Vanjinu stanu u Zagrebu i rijetko su kad bili voljni s medijima dijeliti detalje svoje veze.

Transfer pa onda svadba

U jedinom intervju koji je za jedan domaći tjednik dala prije dvije godine, Vanja je priznala kako je brak za njih čista formalnost.

– Luka me još nije zaprosio. Mi se slažemo i bez tog papira i prstena, a to nam je najvažnije – rekla je tada dodajući da je Luka malo ljubomoran, ali baš onoliko koliko treba. Iako je razmišljao o vjenčanju, Luka je tad priznao da mu je važnije riješiti transfer, a tek tada će se pozabaviti planiranjem vjenčanja.

– Ma tražili smo Vanja i ja termin za vjenčanje, ali sve je prebukirano, pa ću čini se prije obaviti transfer nego se oženiti – izjavio je neposredno prije odlaska u londonski Tottenham Luka, koji ne bježi od ženidbe, a novonastala situacija sigurno bi mogla požuriti par do oltara. Dosad su ih u tome sprečavale Lukine obveze prema klubu i reprezentaciji, a kako ga je nedavna ozljeda udaljila s travnjaka, ima vremena isplanirati taj sretan čin. Osim ljubavnog gnijezda u Zagrebu i Londonu, Luka je odlučio saviti još jedno, i to jako luksuzno i skupo u svom Zadru.

Naš reprezentativac u apartmanskom naselju Punta Skala za oko dva milijuna kuna kupio je vilu za koju je 27-godišnja Vanja navodno već ovo ljeto kupila namještaj u Zagrebu. Tada još nije znala za trudnoću, pa će sad sigurno jednu od soba u prekrasnoj vili pretvoriti u dječji kutak.

Ključne riječi

Komentara 1

PE
petrovve
21:11 27.10.2009.

Glavo je da vi novinari znate prije doticnih... stvarno neznate nista drugo radit ,neg drugima dosadjivat. Lupetajte i dalje,ko pijan po slami.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije