Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fokus na novom paru

Mladenci otišli s vlastitog vjenčanja: 'Kum je usred zdravice zaprosio svoju djevojku...'

mladenci
Pixabay
03.10.2023.
u 14:30

Od tog trenutka više nitko nije obraćao pažnju na mladence i zdravice njima u čast su prekinute, a kum je još od DJ-a tražio da njemu i njegovoj djevojci pusti njihovu pjesmu, što je i druge parove potaklo da učine isto.

Jedan je anonimni kum nedavno postao prilično omražena osoba na Redditu, nakon što je mladoženja ispričao kako je odabrao baš trenutak govora na svadbi kako bi zaprosio svoju djevojku. Nakon što se pažnja svih uzvanika prebacila na novopečene zaručnike, mladoženja je, kaže, prekinuo svoju svadbu, a na Redditu je korisnike pitao je li pogriješio. “Imali smo dobro vjenčanje dok nisu počele zdravice”, objasnio je, dodavši da je tijekom svoje njegov kum odlučio zaprositi svoju djevojku. "Rekla je 'da' i nastao je pakao.” Od tog trenutka, kaže, više nitko nije obraćao pažnju na mladence i zdravice njima u čast su prekinute, a kum je još od DJ-a tražio da njemu i njegovoj djevojci pusti njihovu pjesmu, što je i druge parove potaklo da učine isto. Tri sata kasnije, kaže, svi su parovi trčali do DJ-a da im pusti njihovu pjesmu i harali su plesnim podijem. “Kad smo supruga i ja napokon dobili priliku otplesati svoj prvi ples, svi su već bili iscrpljeni i nisu uopće obraćali pozornost na nas, već su otišli jesti”, rekao je, pa su nekoliko sati kasnije oboje zaključili da im je dosta, pozdravili se samo sa roditeljima i otišli.

“Mislim da nitko nije ni primijetio”, rekao je, dodavši da ga je tek tri dana kasnije netko od rodbine pitao gdje su nestali i zašto se nisu ni pozdravili. “Sada nas svi naši rođaci zovu i govore nam da smo nezreli i da trebamo biti sretni jer je naše vjenčanje ljude potaklo da budu romantični.”

"Pošaljite kumu pola računa za zabavu za zaruke", napisao je netko. “Ja bih bila bijesna da me dečko zaprosi na tuđem vjenčanju. To je neoriginalno, nema nikakvo posebno značenje za našu vezu i osjećala bih da sam pod pritiskom da pristanem. Osim toga, ružno je prema novopečenim mladencima", komentirala je jedna žena.  "Kakav sebičan kum", zaključila je druga. "Definitivno trebate bolje prijatelje".

Na vjenčanju prijateljice poljubila njenog zaručnika: 'Sada me svi naši prijatelji mrze...'

Komentara 4

KO
konfederacija
14:09 04.10.2023.

dobro je da ti kum nije odveo ženu

TI
Tinček
12:49 04.10.2023.

Ljudi vide na filmu kako su svi ozareni i uzbuđeni pa hoće i sami. Neukusno i nametljivo. To je stvar intime a ne zabava za mase. A kum je bio djubre, to nije kum.

Avatar marlony
marlony
07:25 04.10.2023.

Samo totalni papci zaprose curu pred gomilom ljudi...Neka pozove tu istu gomilu kad će birat ime djetetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije