Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatna sličnost

Pronašla svoju dvojnicu na portretu iz 1950.-ih: 'Odmah sam znala da ga moram imati'

TikTok/@mississippimemaw
02.10.2023.
u 13:30

Izvadila sam sliku iz kutije i bilo je kao da sam sebe raspakirala. Imamo isti izraz lica, to je ludo, rekla je. “Bilo je malo jezivo vidjeti je uživo".

Majka četvero djece Amerikanka Jenny Smith oduševila se kad je online pronašla svoju dvojnicu, točnije portret žene kovrčave crvene kose i visokog čela koja je nevjerojatno podsjećala na nju. "Netko je objavio sliku u Facebook grupi, a prijatelj ju je poslao mojoj sestri i rekao: 'Ovo izgleda baš kao Jenny'", ispričala je Smith (43) kako je vijest došla do nje. “Odmah sam pomislila kako ju moram pronaći i kupiti".

Nakon što je mjesecima tragala za portretom, telefonirala raznim galerijama i tražila pomoć društvenih medija, otkrila je da je slika u gradu Spruce Pine, North Carolina. “Jako sam željela sliku pa sam se logirala na TikTok i tražila ljude koji žive blizu Spruce Pinea", ispričala je, a nakon nekoliko mjeseci kad je već skoro odustala, na vrata joj je došao paket.

@mississippimemaw Someone made this in a Facebook group 😆 #fb #oilpainting #dopplerganger #🤣🤣🤣 ♬ original sound - Mississippi Memaw

Naime potpuni stranac je kupio sliku i poslao joj poštom. “Izvadila sam sliku iz kutije i bilo je kao da sam sebe raspakirala. Imamo isti izraz lica, to je ludo", rekla je. “Bilo je malo jezivo vidjeti je uživo", rekla je Smith koja je svoju dvojnicu objesila na zid dnevne sobe iznad police s knjigama, pa posjetitelji često komentiraju njihovu bizarnu sličnost.

Smith je na kraju otkrila i ime autora, Stephena Farrisa, pokojnog slikara i pilota borbenog zrakoplova iz Drugog svjetskog rata koji je portret vjerojatno naslikao u 1950.ima, a doznala je i da mu je pozirala nepoznata žena. “Ludo je znati da netko tamo izgleda baš poput vas", rekla je za NY Times.

Žena se požalila na Redditu: 'Sestra mi je čuvala dijete, a zatekla sam je kako ga doji!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije