Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slomio joj srce

Žena ispričala kako je načula suprugov razgovor kod liječnika: ‘Nisam mogla vjerovati što čujem...’

Shutterstock
02.10.2023.
u 15:30

Taman je trebala proslaviti 60. rođendan, a u braku sa svojim mužem je bila već 35 godina kad ga je slučajno čula kako razgovara na telefon i priznaje svoju ljubav drugoj

Saznanje da vaš supružnik, partner ili voljena osoba možda ima rak ili neku drugu po život opasnu bolest, jedna je od najgorih vijesti koje možete primiti i nešto čega se svi plašimo. Za jednu je ženu to bio samo vrh ledenog brijega, kada je otkrila da je njezin partner također skrivao strašnu tajnu od nje kada ga je slučajno čula kako razgovara na telefon nakon pregleda kod liječnika, piše Mirror .

Žena, koja je bila "deset minuta do svog 60. rođendana" bila je u braku sa svojim partnerom 35 godina, kada ga je slučajno čula kako razgovara na telefon i priznaje svoju ljubav drugoj. Šok je uslijedio nakon što su već imali jako "emocionalan dan" medicinskih pretraga zbog sumnje da on ima rak. 

VEZANI ČLANCI:

Pišući u objavi na Redditu, žena je objasnila da je njezin suprug bio vani na trijemu i mogla ga je čuti kako priča. "Pitala sam se s kim razgovara jer nitko drugi nije ovdje osim njegovog oca koji je u njegovoj spavaćoj sobi pa sam slušala, čula sam ga kako govori stvari poput volim te više od svega, ti si moja srodna duša, ali ne možemo započeti zajednički život dok ne saznam imam li rak ili ne jer te ne želim opterećivati uz to je rekao kada mu je bio zakazan termin za biopsiju i ponovio koliko voli tu osobu."

"Nikad mi nije izjavio svoju beskrajnu ljubav niti me ikada nazvao svojom srodnom dušom pa sam isprva bila malo zbunjena, a onda sam shvatila što čujem." Žena je dalje objasnila da su ona i njezin suprug zajedno brinuli o njezinom 87-godišnjem svekru i da imaju odraslu djecu koja ne žive u blizini. Također je otkrila da je desetljeće prije uhvatila svog supruga kako koristi web stranicu pod nazivom "pronalazač prijatelja za odrasle", ali da je par u to vrijeme "riješio stvari", tako da njegova posljednja izdaja nije bila posve iznenađujuća.

VEZANI ČLANCI:

Objasnila je da je prvi put kad ga je uhvatila u pokušaju nevjere otvorila vlastiti račun na web stranici za upoznavanje i počela slati poruke svom mužu dok se predstavljala kao netko drugi, prije nego što se na kraju suočila s njim. Samo dva mjeseca prije nego što je nakon liječničkog pregleda dobila potvrdu da joj je nevjeran, ponovno je pronašla web stranicu za spojeve otvorenu na njegovom telefonu, ali "pustila je" jer "jednostavno nije imala energije za još jedno suočavanje i sve što to podrazumijeva."

Međutim, nakon što je potvrđeno da ju suprug vara više od tri desetljeća, to ju je natjeralo da se zapita što dalje učiniti: "Da začepim usta i sjedim i gledam kako se ovo odvija, jer primamljivo je gledati ga kako laže i vara i ne zna da ja znam, moglo bi biti zanimljivo, ili da odem u spavaću sobu gdje on sada spava i kažem mu što znam?" upitala je ostale korisnike Reddita. Kasnije je ažurirala svoju objavu, potvrđujući da se suočila sa svojim mužem koji je vrištao, te da je "brak gotov jer je ona iscrpljena".

Drugi korisnici Reddita požurili su pružiti podršku ženi, a mnogi su je ohrabrivali da što prije napusti muža. "Tvoj poklon za 60. rođendan tebi bi trebao biti sloboda", napisao je jedan komentator, a drugi savjetovao: "Suoči se s njim što prije! Odabire ostati s tobom ako ima rak jer zna da ćeš se ti brinuti za njega. Nemojte mu više biti skrbnica, iskorištava vas." "Morate duboko proučiti financije kako biste bili sigurni da razumijete gdje sve stoji i da on nije poduzeo nikakve financijske poteze očekujući da će vas ostaviti", tvrdila je treća osoba.

Žena živi s mužem i s dečkom: "Hejteri kažu da sam sebična, a ja samo mislim da sam sretnica!"

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije