Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za one koji nemaju vremena za kuhanje

Kreativne slagalice okusa u staklenkama

'staklenka1_nnn_ziv_05109'
Foto: 'Photoshop'
08.03.2016.
u 15:01

Red povrća, red integralne tjestenine ili riže, red domaćeg umaka. Prema načeu "nosi i složi" začas su gotove žitarice za doručak, fina salata za ručak, desert...

Uobičajena je predodžba modernog „obroka za ponijeti“ takozvani lunchbox, odnosno prijenosna kutija za hranu koja je najčešće plastična, no oni zdravstveno i ekološki osviješteni nose svoje obroke u staklenkama. Staklo je jedan od najpoželjnijih materijala za kuhanje i čuvanje hrane zato što se sastoji od prirodnih tvari te u dodiru s hranom nema štetnih kemijskih reakcija.

U magazinu Moje zdravlje donosimo vam šarene ideje za ukusna i jednostavna jela u staklenkama za one koji nemaju vremena za kuhanje, a žele pojesti nešto zdravo, hranjivo i baš po svom ukusu. Prema načelu „složi i nosi“ začas su gotove žitarice za doručak, fina salata za ručak, desert...

Pripremite vege salatu, bezmesni proteinski obrok, mediteransku salatu s piletinom i još puno toga i uživajte u zdravom i ukusnom obroku gdje god se nalazili.

Sve ovo i još mnogo više pročitajte u magazinu Moje zdravlje koji je u prodaji na svim kioscima.

Foto: Promo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije