Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju

Kako nastaju najljepše torte cake dizajnerice Ive Erić. Otkrila nam je svoje male tajne

Franck @home espresso
Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/2
19.10.2023.
u 12:08

Svaka, ali baš svaka je torta, koja dolazi iz radionice Šlag na kraju, cake dizajnerice Ive Erić, pravo je malo umjetničko djelo – posebna i originalna. Evo u čemu je posebnost njezine izrade

Neke se rade satima, a neke danima. Neke su prizemnice, neke dvokatnice, neke trokatnice. Neke su standardnog okusa, a neke gold. No, svaka, ali baš svaka je torta, koja dolazi iz radionice Šlag na kraju, cake dizajnerice Ive Erić, pravo malo umjetničko djelo – posebna i originalna. Kada ih izrađuje, nema kompromisa i svi detalji, od sastojaka, koje upotrebljava, do ukrasa koje izrađuje, moraju biti savršeni.

Uz šalicu Franck @home espresso kave, Iva nam je otkrila kako je nastao njezin brend Šlag na kraju, odakle crpi inspiraciju, svoje male tajne za pripremu i ukrašavanje slastica i torti te još mnogo toga.

Foto: Matija Habljak/Pixsell

Sadržaj donosimo u suradnji s Franck @home espressom koje dolazi u četiri okusa Superiore, 1892 Edition, Stretto i Classic. Riječ je o provjerenim espresso blendovima u zrnu, osmišljenim za prave znalce koji uz svoju jutarnju šalicu vole putovanje kroz svijet neodoljivih okusa i mirisa. S Franck @home espressom u zrnu, svaka šalica postaje prava umjetnost, spoj vrhunske kvalitete, okusa i mirisa.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije