Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZNATE LI?

Jeste li znali da i perilicu rublja treba oprati?

07.10.2019.
u 07:00

Učinite svoju perilicu mirišljivom samo s jednim sastojkom.

Iako mnogi od nas misle da se perilica rublja pere sama, odnosno kada peremo rublje to je daleko od istine. Istraživanja su pokazala da pranje na uobičajenoj brzini s deterdžentom nije dovoljno da se ukloni velik broj bakterija i virusa. Pronašli su savršeni sastojak koji to ipak može ukloniti i očistiti vašu perilicu rublja. Radi se o izbjeljivaču. Stavite svoju perilicu na dugo pranje i stavite pola čašice izbjeljivača i vaša će perilica biti blistava i dezinficirana. 

Nakon čišćenja perilice rublja, pogledajte kakvi se savjeti dijele na trešnjevačkom placu. 

Komentara 2

Avatar Matija22
Matija22
08:18 07.10.2019.

Koje vi gluposti pišete ,perlica rublja koristi prašak i omekšivač i ništa više ,ostalo šta pišete da se ubacuju ocat,soda bikarborna ,izbjeljivač samo uništavaju pumpu, presostat, gumene cijevi ,prednju gumu i ostale gumice u perilici rublja da ljudi moraju kupovatt novu perilicu rublja, kod mene radi već 15 godina i nikad nije bila na popravku i ne smrdi kao što tu pišete. Jedino što mogu reći da nakon svakog pranja nikad ne zatvarate vrata od perilice rublja nego pritvorite da izađe vlaga iz nje za duži vijek gume na vratima kod mene nikad nije mjenjana i izgleda kao nova ,a 15 godina radi , ostalo što pišete su gluposti.

MA
Mara67
21:48 07.10.2019.

Ma vraga prati, ja napravila pa mi procurila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije