Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Iva Šulentić - prometni kaos i noćni provod na vrhu nebodera

iva šulentić
19.09.2009.
u 15:31

HTV-ova voditeljica i zadnju kunu spremna je odvojiti za putovanje, a u Bejrutu, gdje je sudjelovala na konferenciji Model Ujedinjenih naroda, uživala je u njihovim delicijama i plesu trbušnih plesačica.

Iva Šulentić priznaje da ima crve u stražnjici zbog kojih često petama da vjetra. Voditeljica i natjecateljica u novoj sezoni “Plesa sa zvijezdama” tri tjedna provela je u Bejrutu u sklopu konferencije Model Ujedinjenih naroda, Lebimun.

– Bio mi je to prvi posjet Aziji i bilo je čarobno, putovanje s kojeg nema nijednog prigovora – kaže 25-godišnjakinja koju je oduševio i kaos u prometu te opće nepoštovanje prometnih pravila.

– To što je crveno svjetlo na semaforu nikoga previše ne dira. Iako se konstantno trubi i svi viču, u tih nekoliko dana nisam vidjela nijednu prometnu nesreću – čudi se Iva koja se uspjela i zabaviti s društvom s konferencije.

Velik dio klubova nalazi se na krovovima nebodera s kojih noću puca predivan pogled na grad. – Ravno iz lifta ulaziš na plesni podij. Zakon! Bila sam i u njihovim tradicionalnim restoranima u kojima oko vas dok jedete pleše trbušna plesačica uz pratnju dečka na sintesajzeru, scena kao iz filmova.

Voditeljica koja radije putuje nego šopingira nije propustila priliku za kupnju. Iako se s nekim prodavačima sporazumijevala i rukama i nogama, uspjela je kupiti hrpu čajeva i suvenira s arapskim motivima i pismom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije