Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje kod Majolijevih

Iva Majoli priprema veliko slavlje za kćerin treći rođendan

Iva Majoli, Stipe Marić
Nino Strmotić
26.10.2009.
u 16:54

Ponosna mama Iva Majoli za svoju mezimicu priprema veliki dječji tulum kojem se mala druželjubiva Škorpionka posebno veseli. Maloj Miji u goste stižu svi njezini prijatelji.

Nakon nedavnih bračnih problema Iva Majoli posvetila se kćeri jedinici Miji koja će 31. listopada proslaviti treći rođendan. Mama za svoju mezimicu priprema veliki dječji tulum kojem se mala druželjubiva Škorpionka posebno veseli.

Iako bivša tenisačica o problemima u bračnoj ložnici uporno šuti, u gradskim se kuloarima šuška kako je njezin brak sa Stipom Marićem opet na labavim nogama, a razvod je, unatoč zajedničkim šetnjama gradom, samo pitanje vremena. (ič/VLM)

Komentara 1

MA
magic1960
17:08 26.10.2009.

Tko ? Kaj ? Gdi ? Ma daj !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije