Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kuharica na dar

Isprobajte omiljene okuse iz mora na zeleni način uz vegansku kuharicu s morskim plodovima

Isprobajte omiljene okuse iz mora na zeleni način uz vegansku kuharicu s morskim plodovima
Foto: VL
03.09.2018.
u 16:31

Večernji list daruje kuharicu za sve koji žele isprobati neobične a zdrave recepte

Čovjek se brzo može zasititi čak i najdražeg jela ako ga jede redovito. Zato su Večernji list i Prijatelji životinja za vas odabrali i pripremili recepte s veganskim inačicama vaših omiljenih jela od morskih plodova. U srijedu 5. rujna svi čitatelji Večernjeg lista na dar dobivaju zelenu kuharicu prepunu veganskih recepata nalik na klasična jela od morskih plodova na koje ste se dosad naviknuli.

Na prvu se čini da veganska prehrana zahtijeva puno odricanja za neznatan broj prednosti, ali svi koji se odluče isprobati ovaj način prehrane bit će ugodno iznenađeni. Za početak, ova kuharica pokazuje da i najneočekivanije delikatese imaju svoje veganske inačice koje su često zdravije i ukusnije od originala. Veganska prehrana povoljno utječe na zdravlje, a što se više informirate, to ju je lakše i zdravije slijediti.

Upravo zato Večernji list i Prijatelji životinja donose izvrstan način da započnete novu kulinarsku avanturu. U srijedu 5. rujna isprobajte vegansku prehranu koja se temelji na morskim plodovima jer svi čitatelji na dar uz Večernji list dobivaju zelenu kuharicu s morskim plodovima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije