Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

Ispričala najgori spoj: 'Nije se pojavio, a onda me zvala njegova majka i molila za drugu šansu'

TikTok
21.09.2021.
u 14:30

Nakon što se nije pojavio na prvom spoju, ostavio joj je nekoliko glasovnih poruka u kojima je pokušao objasniti zašto se nije pojavio, ali samo je ostavio loš dojam

Radio voditeljica Susan Moussette (40) opisala je njezin najgori prvi spoj kada ju je muškarac ostavio na cjedilu, a zatim lagao da mu je otac u bolnici pa tražio majku da je nazove i preklinje za drugu šansu.

Cijelu priču Susan je podijelila u nekoliko videa na TikToku, gdje je brzo postala viralna i na prvom videu prikupila više od šest milijuna pregleda, kako piše The Sun.

“Odspavala sam kako bih bila odmorna i svježa, otuširala se i napravila frizuru. Izgledala sam dobro, a onda sam pola sada sjedila u restoranu i čekala ga, a on se nikada nije pojavio. Nazvao me dva sata kasnije kako bi mi rekao da mu je tata u bolnici, a onda me nazvao da mu tata nije u bolnici i da je lagao. Nakon toga mi je ostavio još pet ili šest glasovnih poruka”, ispričala je.

@masononthemic

The AUDACITY. #datingstorytime #fyp #comedy #dallas #dallastiktok

♬ original sound - Mason (Maseyfaceradio)

Već je bila zbunjena zašto je lagao prije nego što je priznao da je lagao, ali tada je postao defenzivan i dovodio u pitanje njezino ponašanje. Na glasovnim porukama tvrdi kako se nije pojavio jer mu se nije javila dovoljno brzo. 

“Prošlo je sat vremena i nisam se čuo s tobom, što mislim da nije super. Razgovarao sam sa svojim prijateljima, a oni su rekli da sam već trebao nešto čuti nešto od tebe. Znam da si zauzeta s poslom, ali ovo nije u redu. Iskreno, počinjem razmišljati o stvarima i ako ti se ne javim u sljedećih 30 minuta, žao mi je što jednostavno ne mislim da ćemo uspjeti”, rekao je u poruci.

@masononthemic

I’m not even mad. These are hilarious. ##datingstorytime ##storytime ##viral ##single ##fyp ##comedy ##dallas ##dallastiktok

♬ original sound - Mason (Maseyfaceradio)

Očito je promijenio mišljenje i ponovno se javio kako bi se ispričao, ovaj put objasnivši kako se godinama mučio s ponašanjem drugih prema njemu te kako se samo ponekad uzruja zbog toga. Susan je tada odlučila više mu se ne javljati, a njegove poruke postale su ljutite.

"Zašto me nisi nazvala? Rekao sam ti da mi se to dogodilo u prošlosti. Rekla si da to nećeš učiniti. Rekla si da se to dogodilo i tebi i meni. Zato smo se tako dobro slagali. Ostavio sam ti nekoliko poruka koje su mi preplavile srce. Sve što tražim je povratni poziv i možemo ići na spoj. Mogu se jako lijepo ponašati prema tebi. Zaista mogu. Jednostavno ne razumijem djevojke poput tebe. Mislio sam da si drugačija”, rekao je.

@masononthemic

He stood me up…and he’s upset with ME. 😂😂😂😂 ##fyp ##KeepItRealMeals ##comedy ##dallas ##dallastiktok ##datingstorytime

♬ original sound - Mason (Maseyfaceradio)

U ovom trenutku, Susan je već na društvenim mrežama podijelila videe o njegovim pozivima te je on postao svjestan o njima. U sljedećoj poruci zaprijetio joj je sudskim postupkom ako nastavi objavljivati o njemu. No, stvari su postale zbunjujuće kad je dobila novu govornu poštu, ovaj put od njegove majke, koja je molila Susan da njenom sinu da još jednu priliku.

Nakon što se predstavila, rekla je: "Znam da te ne bih trebala sad zvati, da se to mene ne tiče, ali imam običaj ponekad pokušavati ispraviti stvari. Sin mi je ispričao što se dogodilo, a ja sam bila stvarno uzbuđena što je krenuo na spojeve.”

Rekla je da je sa svojim sinom razgovarala o tome kako se ponašati prema ljudima, a on zna da ono što je učinio nije bilo u redu, inzistirajući da je "dobar, ljubazan dječak" koji zaslužuje još jednu priliku. Zatim je pozvala Susan na večeru kako bi vidjela njegovu osobnost i predložila im da igraju društvene igre. U posljednjoj molbi u ime svog sina, tražila je od Susan da joj nazove ili pošalje poruku.

@masononthemic

I was in TikTok jail, sorry took a while to post! Crazy voicemails from his MOTHER. ##fyp ##crazyvoicemailsfrombradandhismother ##comedy ##radio ##dallasradio ##storytime

♬ original sound - Mason (Maseyfaceradio)

Korisnici društvenih mreža ostali su šokirani ponašanjem ovog muškarca, ali i njegove majke, a mnogi su je tješili da je izbjegla lošu vezu na vrijeme. “Najbolja stvar koju je napravio je da se nije pojavio”, komentirala je jedna korisnica, dok se druga nadovezala: “Barem si izbjegla cijelu ludu obitelj.”

Ne radi to često! Franka Batelić pokazala dio doma u Zagrebu, pratiteljima se posebno svidio jedan detalj:

1/10
Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:11 22.09.2021.

Niste jedno za drugo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije