Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prepoznatljive kreacije

Inovativni Juraj Zigman i ovog je ljeta odjenuo Noa Beach Club

Juraj Zigman
Foto: Mario Pavlović Mili
1/16
20.07.2015.
u 14:16

I Zigman i NOA slave strast, slobodu i vrhunski stil, njihove su ideje kompatibilne i ova suradnja nikoga nije začudila

Uvijek svježi i inovativni Juraj Zigman i ovog je ljeta odjenuo Noa Beach Club u svoje prepoznatljive kreacije.

Zigmanov potpis lako je prepoznati, a njegov stil predstavlja sve ono što predstavlja i NOA, klub popularnog Zrća koji je prije nekoliko mjeseci najpriznatiji svjetski magazin klupske tematike DJ Mag proglasio 37. najboljim klubom na svijetu.

I Zigman i NOA slave strast, slobodu i vrhunski stil, njihove su ideje kompatibilne i ova suradnja nikoga nije začudila. Masivna scenografija koja spektakularnom izvedbom podsjeća na najbolja klupska zdanja Ibize ili Miamija, plesni podij prepun rasplesanih mladih ljudi iz čitavog svijeta, gostovanja teškaša svjetske DJ scene, naelektrizirana atmosfera prepuna strasti prema glazbi, sve je to odlična pozivnica za posjet NOI u kojoj će uskoro uživati i sam Zigman, koji u provod dolazi sa svojim društvom.

Foto: Mario Pavlović Mili

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije