Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Donirala bi novac

Influencerica htjela prodati pljesnivu masku za mobitel pod izgovorom da je to umjetničko djelo - na kraju odustala

Instagram/bibisbeautypalace
05.01.2021.
u 13:30

Ipak, rizik je bio prevelik i nije htjela izgubiti veliku svotu novca.

Influencerica iz Njemačke, Bianca Classen nedavno je pokušala prodati zaštitnu masku za mobitel na kojoj se nakupila plijesan - i to za 1.038.960 kuna - pod izgovorom da je to pravo umjetničko djelo.

Ova 27-godišnjakinja ispričala je da se zaštitna maskica smočila u moru kada je pokušavala napraviti fotografije pod vodom, a onda ju je samo pospremila u ladicu i zaboravila. Nedavno ju je pronašla i vidjela kako se, zbog vlage, stvorila plijesan.

Foto: Instagram/bibisbeautypalace

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ! Bibi (@bibisbeautypalace)

Ona je u tome prepoznala umjetnost i priliku za zaradu, pa ju je postavila na eBay. Novac od prodaje htjela je donirati za beskućnike, ali kada je vidjela da je netko ponudio čak 119 000 funti (malo više od milijun kuna) shvatila je da će morati platiti 11 600 funti poreza (100 500 kuna) prije nego će moći donirati novac - i odustala. Prvo bi morala platiti porez, pa se plašila da bi se kupac u međuvremenu mogao predomisliti, prenosi LADbible.

Dobila je više od 200 ponuda, ali nije htjela riskirati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ! Bibi (@bibisbeautypalace)

Pitali smo građane: Čemu se veselite u 2021. godini?

Influencerica (21) uočila neobičnu izraslinu, nije ni znala da hoda s rakom na nozi:

1/10
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije