Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila njezina obitelj

Influencerica (30) zbog koronavirusa završila u komi, dan nakon induciranog poroda: 'Molite za nju'

Foto: Instagram
1/6
30.12.2020.
u 21:40

Zbog cijele situacije, doktori su odlučili da je najbolja opcija za nju i njezino dijete inducirani porod - te je dijete koje je na svijet trebalo doći u veljači, rodila sva mjeseca ranije - u prosincu.

Britanska influencerica, 30-godišnja Grace Victory završila je u komi samo dan nakon što je rodila prvo dijete. Grace se naime, prije dva tjedna zarazila koronavirusom. Simptomi su joj isprva bili blagi, no ubrzo joj se stanje pogoršalo. 

Zbog cijele situacije, doktori su odlučili da je najbolja opcija za nju i njezino dijete inducirani porod - te je dijete koje je na svijet trebalo doći u veljači, rodila sva mjeseca ranije - u prosincu. 

Rođeno je zdravo, no dan kasnije Grace je razvila probleme s disanjem i završila na intenzivnoj. Trenutačno je u induciranoj komi, a o svemu su njezine obožavatelje na društvenim mrežama obavijestili njezini roditelji i partner. 

- Jako je volimo i znamo da će iz svega ovoga izaći jača nego ikad. Cijelu svoju karijeru posvetila je ljudima kojima je potrebna pomoć, a mi sada molimo da vi molite za nju i njezino brzo ozdravljenje - stoji u objavi između ostalog. 

Grace je obožavatelje diljem svijeta osvojila videima i objavama na društvenim mrežama kojima je podizala svijest o poremećajima u prehrani i mentalnom zdravlju.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije