Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne prestaju

Influencerica objavila fotku, a sad svi zbijaju šale na njezin račun. Vidite li u čemu je problem?

Foto: Instagram
1/9
28.11.2020.
u 20:00

Tom trendu nije odoljela ni ukrajinska influencerica Alena Omovych čija je nova fotka postala glavni predmet šala na društvenim mrežama.

Influencerice nerijetko fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama uređuju raznim filterima, aplikacijama, ali i Photoshopom. Tom trendu nije odoljela ni ukrajinska influencerica Alena Omovych čija je nova fotka postala glavni predmet šala na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Naime, Alena je objavila izazovnu fotografiju na kojoj je htjela pokazati svoje atribute, dok je u rukama držala tanjur sa špagetama. No palac kojim je držala tanjur i koji se vidi na slici poprimio je čudan oblik nakon što je sliku obradila, a mnogima to nije promaknulo. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk


"Gle joj palca", "Zašto imaš prste izvanzemaljca", "Onaj tko ti uređuje slike je očajan. Pošalji mi poruku da ti sredim ovu sliku. Ivan" komentirali su ljudi na društvenim mrežama. 

Foto: Twitter

Alenu samo na Instagramu prati više od 1,3 milijuna ljudi, a često objavljuje izazovne fotke na kojima ističe svoje atribute.

 

Ključne riječi

Komentara 3

NA
navijeke
21:07 28.11.2020.

Vidim u čemu je problem, u tome da ovakve neinteligentne fufe uopće postoje.

DU
dugakita
20:55 28.11.2020.

Ona je vanzemaljka.

PI
Pipiripi4
01:57 29.11.2020.

Strašilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije