Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljstvo u krevetu

Imate dobar njuh? Evo što to govori o vašem seksualnom životu

Seks
Foto: Thinkstock
04.06.2018.
u 08:44

Studija objavljena u časopisu 'Archives of Sexual Behavior' pokazala je kako su osobe koje bolje osjete mirise puno zadovoljnije tijekom seksa

Ako prvi možete nanjušiti što je za ručak iako niste ni blizu kuhinje, to puno govori o vašem seksualnom životu.

Novo istraživanje pokazalo je kako dobar njuh može značiti da imate odličan seks.

Studija objavljena u časopisu ''Archives of Sexual Behavior'' pokazala je kako su osobe koje bolje osjete mirise puno zadovoljnije tijekom seksa. To se posebno odnosi na žene s dobrim njuhom s obzirom na to da je otkriveno kako upravo one imaju višestruke orgazme, piše Men's Health.

U istraživanju su sudjelovale 42 žene i 28 muškaraca u dobi od 18 do 36 godina kojima je prvo testiran njuh. Nakon toga su odgovarali na pitanja o svojem seksualnom životu, uključujući ona o željama, učestalosti, orgazmima i samom zadovoljstvu tijekom seksa.

Iako autori istraživanja ne mogu objasniti zašto je odličan njuh povezan s boljim seksualnim životom, vjeruju kako percepcija tjelesnih mirisa poput vaginalnih tekućina, sperme i znoja obogaćuje seksualno iskustvo.

Pogledajte i galeriju: 80 posto žena želi da ovo radite u krevetu, a otkrivaju i ostale maštarije

Seks
1/6
Ključne riječi

Komentara 2

AU
austrougarskigeneral
10:42 04.06.2018.

imam dobar njuh

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
09:08 04.06.2018.

Kažu da ako osjetiš kišu prije drugih da si veliki ljubavnik a navodno i ako osjetiš na plaži da si izgorio i nanjušiš sebe velika je mog da postanes homić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije