Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Orgazam zajamčen

Muškarci, žene su otkrile 6 trikova kako da ih uvijek dovedete do vrhunca

seks
Foto: Thinkstock
18.05.2018.
u 18:50

Tek 65 posto heteroseksualnih žena redovito ima orgazam, poboljšajte tu statistiku!

Postizanje orgazma kod žena je malo teže nego kod muškaraca, a nedavno istraživanje pokazalo je kako tek 65 posto heteroseksualnih žena redovito doživi vrhunac.

Kako bi taj postotak bio veći, žene su podijelile savjete muškarcima što trebaju znati i činiti ne bi li one baš uvijek bile zadovoljene u krevetu.

1. Moraju znati gdje je klitoris
Prema istraživanju koje je provedeno 2017. godine na više od tisuću žena, samo 18 posto njih može postići vaginalni orgazam. Stoga, kada se seksate, puno više pažnje trebate posvetiti njezinom klitorisu. Pitajte je koje joj poze odgovaraju više, a ako još ne znate gdje je klitoris, proučite malo anatomiju ženskog tijela, ili bar njezinog spolnog organa.

2. Obratite pozornost na njezinu pozadinu
U stražnjici se također nalaze završeci živaca pa je slobodno milujte tijekom seksa.

3. Ljubite je cijelo vrijeme
Poljupci su ključni za ženski orgazam. Istraživanje provedeno nad 50.000 odraslih osoba pokazalo je kako puno više žena postiže orgazam ako ih se prilikom seksa ljubi.

4. Koristite lubrikant
Lubrikant povećava brzinu kojom možete penetrirati u vaginu i pritom stimulirati klitoris. Istraživanje je pokazalo da žene puno više uživaju u seksu ako se koristi lubrikant, a muškarci koji ga koriste bit će puno izdržljiviji.

5. Ne zaboravite njezin vrat
Koža na vratu vrlo je osjetljiva i većina žena obožava nježne dodire i poljupce po vratu. Ne zaboravite to raditi i tijekom seksa.

6. Ponudite joj igračke
Ako vaša partnerica ne može postići orgazam bez obzira koliko se trudili, rješenje se možda krije u seksi igračkama. Uzmite vibrator i prislonite ga na njezin klitoris vodite ljubav, orgazam je zajamčen.

80 posto žena želi da ovo radite u krevetu, a otkrivaju i ostale maštarije

seks
1/6

Komentara 5

AU
austrougarskigeneral
23:43 18.05.2018.

br 5 vrat :)))

PR
prajdali100
00:26 19.05.2018.

Opet nešto u vezi penisa, vagina, orgazama...A jeste naporni !

Avatar nisam_robot
nisam_robot
22:56 18.05.2018.

Ipak mozda najbolja varijanta i najsigurnije za zenu dostignoti super orgazam je obratiti se nisam_robot. Ce moi sam excellent expert.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije