Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potražio pomoć

'Imam suprugu i troje djece, ali mislim da sam se zaljubio u kolegu s posla'

shutterstock
30.08.2020.
u 22:20

Imam 38, a on samo 23. Nisam nikada ovo osjetio prema nekom muškarcu, a vidim i da se on osjeća isto.

Taj mlađi muškarac i ja se upoznajemo otkako smo stavljeni u isti tim na poslu i situacija postaje jako koketna - rekao je muškarac koji se za pomoć obratio Deidre, terapeutkinji portala The Sun.

Ispričao joj je kako on i supruga imaju skladan brak i troje divne djece, ali i kako se svaki put potpuno izgubi kada vidi mladog kolegu.

- Imam 38, a on samo 23. Nisam nikada ovo osjetio prema nekom muškarcu, a vidim i da se on osjeća isto. Stalno mi govori kako bi zbog mene ostavio svoju djevojku. Osjećaji su nam intenzivni - nastavio je.

Deidre se već susretala s ovakvim pričama pa mu je tako odmah odgovorila kako nitko nije stopostotno heteroseksualan. Savjetovala mu je i kako zbog žene i djece ne smije donositi impulzivne odluke.

- Recite muškarcu na poslu da morate prestati koketirati dok se ne odlučite, a pomoć pri odluci možete potražiti u nekom od LGBT centara gdje će pomnije objasniti radi li se tu samo o prolaznoj privlačnosti ili o homoseksualnoj orijentaciji koja se godinama potiskivala - završila je.

U subotu, 5. rujna, u Zagrebu se organizira okupljanje 'Festival slobode':

Komentara 2

Avatar Baroudeur
Baroudeur
23:36 30.08.2020.

Evo vidis opasno je raditi Udes hetero i izades homo.😷

JU
jurajuric120
10:12 31.08.2020.

dosta mu je cura pa si je malo s dečkom presekel.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije