Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski dizajner

I Nikolina Ristović podržala reviju Borisa Banovića u Beogradu

Nikolina Ristović
Foto: Thinkstock
1/10
31.03.2014.
u 14:38

Brend pod nazivom „2B Boris Banović“ njeguje klasičan i retro stil, modernog dizajna.

Boris Banović predstavio je svoju najnoviju kolekciju za proljeće/ljeto 2014. na beogradskom tjednu mode.

Publika u Srbiji je imala priliku da se po prvi put upozna sa glamuroznim i sofisticiranim stilom hrvatskog dizajnera, a reviji su nazočile brojne osobe iz javnog života regije.

Foto: PR FOTO

Foto: PR foto

Kolekciju čine muške i ženske odjevne kombinacije od najfinijih i najkvalitetnijih materijala, namjenjeni istinskim trendseterima koji će se podjednako istaknuti na ekskluzivnoj jahti i šetalištu mondenskog ljetovališta. Glamurzonu i šik kolekciju „2B Borisa Banović“ za proljeće/ljeto 2014. nosit će svi oni koji žele da budu primjećeni po svom nepogrešivom i istančanom ukusu.

Foto: PR FOTO

Foto: PR foto

Brend pod nazivom „2B Boris Banović“ njeguje klasičan i retro stil, modernog dizajna. Odjeća sačinjena od najkvalitetnijih materijala i najfinije izrade je namjenjena izrazitim individualcima, koji znaju šta žele i koji su spremni to svojim stilom i pokazati. Svojim dizajnom, kolekcija se obraća poslovnim i samosvjesnim ženama i muškarcima, koji se ne moraju dokazivati, već imaju svoje mjesto u društvu.

Dizajner je inspiraciju za svoj modni izričaj pronašao najprije na londonskoj modnoj sceni, zatim u užurbanom životu američkih gradova, ali i u ležernosti tropskih destinacija.

Na tjednu mode u Beogradu bili su i supružnici Ristović, Seka Aleksić, Tijana Dapčević..

Foto: PR FOTO

Foto: PR foto

>>Bacite pogled u ormare! Možda se u njima skriva 3000 kuna

>>Zbog nje smo poželjeli da čim prije temperature padnu ispod ništice

Komentara 1

ĆA
ćaćaća
15:48 31.03.2014.

svaka ptica svome jatu leti..ma mnogu su bre lepi :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije