Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bračni problemi

I dalje volim svoju suprugu iako me vara, trebam li ostati s njom?

Shutterstock
07.02.2019.
u 20:14

Zajedno smo 20 godina. Ona ima 40, a ja 43 godine. Imamo divnu kuću i nemamo problema s novcima, piše muškarac

Svoje je bračne probleme podijelio s kolumnisticom magazina The Sun, Deidre
"I dalje volim svoju suprugu iako me vara. Prevarila me prije tri godine. Sve mi je priznala nakon što sam vidio poruku na njenom mobitelu koju joj je poslao ljubavnik. Žena od tog muškarca na kraju me kontaktirala i ponudila seks kao osvetu za ono što su nam učinili, no odbio sam", objašnjava. 

Čak je i njihova kćer ulovila majku kako se dopisuje s drugim muškarcem
"Poludio sam, ali sam joj oprostio i čak smo obnovili zavjete. Moja se supruga sada odselila i živi u unajmljenom jeftinom stanu u gradu, ali i dalje želi seks sa mnom. Rekao sam da joj treba psihoterapija. Trebam li ponovno biti s njom?"
Deidre odgovara: "Zbog seksa s vama ponovno se osjeća poželjnom i ne čini mi se kako želi biti s vama u braku ili da riješite probleme koji su je naveli da vas prevari. Prestanite sa seksom i idite na bračnu terapiju zajedno kako biste odlučili hoćete li ostati u braku ili prekinuti zauvijek."

Kako se u Zagrebu slavi Kineska nova godina? Otkrili su nam Alex, Ivy i Wang

 

Ključne riječi

Komentara 15

AU
austrougarskigeneral
21:26 07.02.2019.

otkantaj je

Avatar PapillonLionne
PapillonLionne
07:55 08.02.2019.

Naravno da trebaš, i trebaš joj dati podršku pa kad se vrati umorna dočekaj je s pilećom juhicom i izmasiraj joj noge tako da i sutradan kad krene u kvar od kuće ode trčeći. :D

Avatar Idler 3
Idler 3
21:40 07.02.2019.

Dečec dragi ak ju več nisi steral onda si ju zemi nazaj. Kak ono naši starejši veliju - ni ona ženska stvar sapun pa se spotroši nakon rifljanja 😂😂😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije